Стана ясно кое е загиналото момче при адската катастрофа в Монтанско вчера сутринта, съобщава BulNews.bg. Това е 25-годишният Кристиян К. от Монтана.
 

Инцидентът стана минути преди 5 часа край село Ерден. 27-годишен столичанин шофирал лек автомобил "Мерцедес".
 
При ляв завой обаче загубил контрол над управлението на мощното возило, то изхвърчало от пътя и навлязло в дворно място на частен имот. Колата се преобърнала няколко пъти през таван, преди най-после да спре.

При адската каскада е загинал Кристиян, който се возел в колата.
 
При ужасяващия инцидент е пострадала и 22-годишна девойка от Вълчедръм, която е с фрактура на ключицата. Шофьорът е невредим.
 
Загиналият младеж работел като майстор и правел вътрешни ремонти на сгради. Бил е изключително сръчен и всичко му се отдавало, споделиха негови приятели.
 
Близките на загиналото момче са в шок от трагедията. Вчера, след като разбрало черната вест, семейството му помолило полицията за дискретност по случая. Вероятно затова новината беше съобщена официално едва днес. 
 
Бащата работи като международен шофьор и пътувал към България. Опечалените се притеснявали да не би новината да го застигне по време на път  и да се стигне до нова трагедия.