Един от първите пристигнали на мястото на кошмарния инцидент със сръбски автобус на "Тракия" проговори за ужаса, на който е попаднал. Очевидецът, пожелал анонимност, разказа пред БЛИЦ, че едно от дечицата буквално е било вкопано в мократа пръст. 

Край на мистерията! Това е лекарят, спасявал деца от мелето на "Тракия" СНИМКА

"Чуваше се рев, беше страшно. Явно детето беше изпаднало от автобуса и бе като вкопано в земята. Не вярвах, че ще оцелее, подозирам, че именно за него се говори, че е със счупен таз и бедрена кост", разказва очевидецът. 

По думите му предното стъкло на автобуса веднага е било разбито от събралите се хора, които са започнали да изваждат децата едно по едно. 

Последни новини за ужаса със сръбски автобус на "Тракия", от МВР обявиха, че шофьорът...

"Никога не съм виждал подобно нещо и не пожелавам на никого да види. Беше ужасно", признава още читателят ни. 

БЛИЦ припомня, че инцидентът стана в неделя, малко след 20 часа. Автобус, пълен с 38 деца и 10 възрастни от сръбска фолклорна формация, е пътувал към Белград от Слънчев бряг, когато на 217-ия км. излита от пътното платно и пада в канавката. 

При ПТП-то няма загинали, но множество са ранени. 

Според возеща се в автобуса един от пътниците е разсеял водачът, молейки го да му помогне да спусне седалката си. Именно в този момент и автобусът е тръгнал на дясно и излетял от пътя. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук