Шофьорка, която има книжка от едва 11 месеца, но пък е навъртяла 9 нарушения на пътя, уби себе си и две пенсионерки в жестоката катастрофа, която стана вчера между Секулово и Грънчарово, пише в. "Телеграф".

Извънредно! Три трупа след адско челно меле в Силистренско СНИМКИ


Както БЛИЦ писа при челния удар са загинали на място водачката на автомобила Рено Сценик Драгомира Георгиева на 46 г. и спътничките ѝ - Недка Петранова и Стоянка Димитрова, които са на 74 и 78 години. Двете възрастни жени са от село Секулово, а водачката от с. Прохлада. Ранен е водачът на микробуса Фолксваген Каравел Алтанай Кемал, който е със счупен крак.

Инцидентът станал на прав и равен участник. Настилката обаче била мокра от падналия дъжд навръх Гергьовден. По неясни към момента причини Драгомира навлязла в насрещното и се забила челно в идващия бус. Криминалисти предполагат, че най-вероятно тя се е въртяла към пътничката от задната седалка и се е разсеяла.

Трагедията е огромна! Съобщиха имената на трите жени, загинали при мелето край Силистра

Малко по-късно при проверка на самоличността на жертвите станало ясно, че шофьорката не е била сред най-дисциплинираните на пътя. Изкарала книжка преди точно 11 месеца и обичала да шофира, споделиха почернени жители на Секулово. 

Двете пенсионерки пък участвали дейно във всяка инициатива на местното читалище. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!