Лошото време започна да взима първите си жертви. Въпреки че снегопочистващите машини са на терен още от неделя вечерта, явно шофьорите все още не са свикнали с идеята, че лятото отдавна си отиде, и се започна с катастрофите. 

Преди минути читател на БЛИЦ съобщи за произшествие на АМ "Струма". По думите му лек автомобил се е обърнал на аутобана в платното към Перник. Инцидентът е станал преди втория тунел, в района на село Големо Бучино.

По думите на читателя ни, около обърнатата кола е имало хора. Най-вероятно това са хората, които са пътували в него.
На мястото са пристигнали екипи на полицията и пожарната.

„Движението все още не е затруднено, но като нищо след малко ще стане задръстване”.

За две по-леки произшествия на бул. "Черни връх" сигнализираха до медията ни други столичани. Едната катастрофа, в която са участвали два автомобила, е станала близо до кръстовището с ул. "Флора Кънева". Другата е близо до кръстовището с улица "Светослав Минков". Там след удара едната от колите се е завъртяла и в момента е на средата на платното. 

В района вече е започнало да се образува задръстване. Пристигналите на място полицаи ще установяват причините за произшествието. 

От Фейсбук групата "Катастрофи в София" пък става ясно, че между Костинброд и София, на главния път в посока София, е станала катастрофа между две коли и ТИР."Там движението е двупосочно в едното платно. Полиция отбива отиващите към столицата на кръговото след Костинброд. Катастрофата е тежка", съобщава очевидец.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света