От полицията съобщиха подробности за ужасяващия инцидент в каварненското село Белгун. Тежката катастрофа е станал към 17:20 часа в центъра на селото. 

По първоначална информация, кола е ударила мъж и жена, съответно на възраст около 30 и 40 години, които са починали на място.

Ударени са и две деца – на 1 г. и 4 м. и на 12 години – според първоначалните данни, които са починали на път към болницата.

Ранено е и трето дете, на 8 години, което е транспортирано към медицинско заведение, също в тежко състояние.

Двама мъже – шофьорът, на 36 години и спътникът му в автомобила, на 58 години също са откарани в болница. Според първоначалните данни – в тежко състояние.

Огромна трагедия в Каварненско с четирима загинали, две от жертвите са деца 

Към мястото на инцидента пътува  директорът на ГДНП  ст. комисар Николай Хаджиев. 

Тежкият пътен инцидент е станал между два автомобила. Единият е в такова състояние, че трудно личи марката му. Предполага се, че е "БМВ". По предварителна информация колите са се състезавали и са се сблъскали при гонката. По време на огледа е установено, че и двамата автомобила са обърнати по таван.

Загиналата жена и нейният съселянин се намирали на тротоара, когато били връхлетени от колите. Все още не се знае къде са били двете деца, които са загинали – едното на място, другото в болница, както и третото момче, което е тежко пострадало.

Очаква се утре Окръжната прокуратура да даде подробности по тежкото ПТП с четирима загинали.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ