Две жени са се блъснали на оживен булевард във Враца, съобщава агенция BulNews. При инцидента има пострадал човек. Катастрофата е станала на централния бул. „Демокрация“, на спирката на „Космос“.

Около 50-годишна шофьорка с „Ауди ТТ" се движела откъм пл. „Македония“ /познат като „Суми“/ в посока светофарите при кръстовището с ул. „Екзарх Йосиф“.

Изневиделица oт пряката към Здравната каса излязъл джип „Хонда“ с пловдивска регистрация. Возилото било шофирано от млада майка, която пътувала с детето си. По първоначална информация, тя не спряла на знак „Стоп“ и блъснала другата кола. 

При удара е пострадал около 55-годишен мъж, който се движел на предната дясна седалка на „Ауди“-то. На местопроизшествието е пристигнал лекарски екип на Спешния център, който го прегледа. Раненият е контактен, но ще бъде откаран към болницата за допълнителни изследвания. 

Шофьорките и детето, което пътувало в джипа, са се разминали невредими при удара. Нанесени са обаче сериозни материални щети и по двата автомобила. По-значителни са по спортното возило, което е с изцяло смазана предница от удара с джипа.

По пътното платно има много разпилени части. На мястото има екип на полицията, който документира случая. Движението е затруднено, но служител на реда регулира трафика. Правят се проби за алкохол и наркотици на водачките. Повече подробности по случая се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ВБЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук