Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния ден. Според нея положителни емоции ще радват Водолеите, а идеите на Рибите ще получават подкрепа.

Ето какво предрече Алена за всички зодии за неделния ден:

ОВЕН
Не поставяйте ново начало, а ако в почивния ден сте на работа завършете започнатите задачи, както повелява ретроградния Меркурий. Не пътувайте, за да избегнете проблемите, които си създавате сами. Бъдете инициативни и не пропускайте да разширите деловите си познанства, като не отказвате светското събитие, на което сте поканени.

Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си и по-възрастните си роднини. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете хармония в личните отношения, ако все още не сте семейни и да се отдадете на сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ
Очакват ви недоразумения от сутринта в почивния ден. Тръгнат ли от семейството ще продължат и ако отидете на работното си място. Бъдете бдителни, вслушвайте се в разговорите между вашите колеги и се задълбочете в задачите си. Успехът няма да ви изостави, въпреки ретроградния Меркурий. Не бягайте от отговорност, ако сте давали обещания, изпълнете ги, за да не си навредите.

Изпратете букет и бутилка вино на ваш приятел, който празнува. Вашите партньори очакват приятни мигове. Пригответе им вкусна вечеря и подредете романтична маса за двама, а те ще бъдат щастливи, ако не пропуснете и сексуалните мигове. 

Ретроградният Меркурий удря тежко 4 зодии

БЛИЗНАЦИ
Допълнителни приходи ще ви възвърнат спокойствието в почивния ден. Завършете всичките си делови задачи. Не губете времето си в безполезни разговори. Следобед разрешавате важни делови проблеми, които вашите колеги отказваха да споделят, за да не се изложат, но всъщност с премълчаването си са задълбочили проблема изискванията на ретроградния Меркурий.

Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието за успех е да запазите спокойствие. Сексуалните ви отношения все още са проблемни и не сте активни, но е време да промените това положение, за да не подтикнете половинката си към изневяра. 

РАК
Отношенията с вашите колеги са отлични. Не обръщайте внимание на незначителните служебни неприятности в почивния ден. Ще ги изгладите. Добре обмислете новите предложения, поднесени ви в този  ден, преди да вземете правилното решение. Материалното ви положение ще се подобри въпреки ретроградния Меркурий.

Проблемите ви в късния следобед са свързани със семейството, но и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви, въпреки вашата упоритост и нежелание да се съгласите с тях. 

ЛЪВ
Емоцията, която ви владее от сутринта в почивния ден ви пречи да чуете отправената ви критика, която ви носи полза при ретроградното движение на Меркурий. Преценявайте думите си. Въпреки че закъснението на ваши колеги може да затрудни работата ви, ако сте дежурни през целия ден и през нощта запазете спокойствие.

Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите и да налагате мнението си чисто по женски, въпреки че не сте прави. От вас зависи дали ще изживеете романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ДЕВА
На вашето работно място бъдете отговорни към задълженията си в почивния ден. Ако се занимавате с политика, днес можете да си извоювате уважението на хората със спазени от вас обещания. Бъдете разумни и обмисляйте действията си. Пазете се от запознанства, ако са свързани с професионалните ви цели, защото Меркурий е ретрограден и може да се почувствате засегнати от някоя дума.

Не давайте информация за личния си живот, за да не се възползват от нея ваши неприятели от нея и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. 

Жените от тези 3 зодии не са интересни на нито един мъж

ВЕЗНИ
Въпреки трудностите в почивния ден ще си възвърнете увереността в успеха на работното място и осъществяването на идеите ви, ако разчитате на себе си, особено при ретроградното движение на Меркурий. Справяте се със служебните си задачи. Проявете такт и изслушвайте мнението на околните, дори и ако не сте съгласни с него.

Вечерта отидете на годни на ваши приятели. След като се приберете се отдайте на чувствата си и на интимни мигове с любимия си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които са желани от двама ви. Причина да ги избегнете е само ако сте прекалили с алкохола или не сте във форма.

СКОРПИОН
Замете се ако имате желание да отделите време в почивния ден, с поредния научен проект, който сте готови да разработите, но с умереност заради ретроградното движение на Меркурий. Проявете разбиране и се съгласете с вашите колеги и в обща полза променете начинът си на работа. Въпреки, че несериозното поведение на хора около вас може да затрудни работата ви, съхранете спокойствието си и доброто си настроение.

Оправете възникналите недоразумения в семейството. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие от дома и безпричинно агресивно поведение вечерта. Назрява поредната разправия, заради съмнения във ваши прегрешения, които ще принудят брачния ви партньор да се откаже от интимните мигове и секса. 

СТРЕЛЕЦ
В този почивен ден ще научите, че финансовите операции в които сте се включили не са съвсем почтени и крият риск. Предстоят ви промени на работното място. От вас зависи да ги превърнете в успех, да избегнете провала при ретроградното движение на Меркурий.  Не е желателно да пътувате, за да не изостанете със служебните си задачи. Не допускайте проблеми в семейството си, още повече, че за тях не съществува причина.

Отношенията ви са идеални и не си струва заради служебни разправии да съсипвате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

Тези зодии ще са късметлиите на 2022 година

КОЗИРОГ
Предпазливо преценете вашите нови познати и не допускайте в почивния ден да се възползват от знанията ви. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби. Запазете по-голямата част от спечелените пари, защото може да ви предложат неочаквано добри възможности за инвестиция и при ретроградното движение на Меркурий.

Личните ви отношения са проблемни и не са изключени скандали, които днес вечерта ще ескалират в решението на брачния или интимния ви партньор за раздяла. Изяснете недоразуменията, ако искате да съхраните връзката и брака си. 

ВОДОЛЕЙ
Денят е почивен, но ви поднася интересни срещи и положителни емоции, ако не сте прекалено доверчиви и готови да споделяте плановете си при ретроградното движение на Меркурий. Имате възможност да приключите бързо задачите си и да пътувате. Не бягайте от отговорност и не отменяйте присъствието си на работното място, само защото искате да си почивате.

Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че след като сте дали обещание да сте точни ще ви простят лесно закъснението, особено ако съпругът ви е приготвил вечерята, за да ви изненада. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ
На работното място правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си в почивния ден. Вашите идеи ще получат подкрепа. Денят е благоприятен за активни действия от ваша страна и за взимане на важни професионални решения, за да не изпаднете във финансови затруднения при ретроградното движение на Меркурий.

Успехът е с вас. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот, а също и тези, свързани с външният вид, ако сте се изоставили заради непрекъснатата си заетост. Не отказвайте поканата да посетите ваш приятел, който празнува рожден ден. Бъдете ослепителни.

Източник: Труд