Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния ден. Според нея Близнаците ще разрешават професионални проблеми, а Раците трябва да се усамотяват.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Въпреки неприятностите за пореден път успявате да намерите изход от трудна ситуация на вашето работно място и да избегнете загубите, но и също така завишавате авторитета си. Анализът ви помага да сте на висота в отношенията. В материално отношение успехът е с вас.

Очаквайте приходи, но не инвестирайте. Не разчитайте романтичните запознанства да се превърнат в трайни връзки. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование. Не пропускайте да докажете на любимия си, че сексуалният ви живот с него е удоволствие за вас.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!

ТЕЛЕЦ

Очаквайте неприятности, заради финансови успехи, които отново са ядосали колегите ви. Предпазвайте се от измами, с които целят да ви отмъстят, като предизвикат загуби. Избягвайте разправии със колегите си, конфликти със странични хора и нови запознанства. Проявете сдържаност в общуването.

За пореден път ще се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Заради чувствата ви може да се опитват да ви изнудват да препишете нещо на роднините на съпруга ви. Най-добре е вечерта да изясните проблема и да вземете решение за вашето бъдеще.

БЛИЗНАЦИ

Днес се налага да разрешите професионални проблеми, но сте завладени от емоции, които тласкат мислите ви в друга посока. Нетърпението и избухливостта ви вредят. Бизнесмените, заемащи отговорни финансови длъжности, да бъдат внимателни при подписването на договорените инвестиции.

Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот се развива по начин, който изисква да преразгледате отношенията с партньора си. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си.

Проклятие: 3 зодии ще плачат горчиво през април

РАК

Предпочитате да се усамотите, да се отдадете на себеанализ или да се занимавате със задачите си, без да ви досаждат. Ако не ви е възможно да си осигурите спокойствие на работното място, си вземете работа у дома. Тези от вас, които имат нови идеи и планове, е добре днес да ги споделят с колегите си и с деловите си партньори.

Вечерта разрешете семеен проблем, свързан със съмнение за изневяра. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтичните срещи. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

ЛЪВ

В този ден сте бодри, изпълнени с желание за работа, но оживлението, което създавате на работното си място, дразни колегите ви, защото на тях никак не им се работи. Бъдете търпеливи и тактични. Настроението ви ще се развали заради разправия на работното място и разменени обидни думи.

Ако пътувате, бъдете особено предпазливи. Точно в този ден сте в състояние да разрешите много семейни проблеми. Брачният ви партньор ще ви създаде проблеми заради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на чувствата си. Влюбените могат да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните жени могат да споделят чувствата си.

Павел Глоба: Животът на 3 зодии се преобръща на 180 градуса до дни

ДЕВА

Примирете се, че трудностите пречат на думите ви да достигнат до хората, за които са предназначени, но вредата е за тях. По-добре не давайте съвети, особено ако не са поискани, за да избегнете недоразуменията. Ако сте уговорили делови срещи, бъдете внимателни и не пропускайте и най-малките детайли и нюанси в разговорите.

Жените  да очакват ново увлечение или флирт. Мъжете да се пазят при нови познанства или среща със стари обожатели, защото ги очакват неприятности. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Денят е благоприятен за тези от вас, които имат изпит за преквалификация, но е редно да са добре подготвени и да не разчитат на късмета си. Ще бъдете доволни от резултата, който е гаранция за бъдещето ви като професионалисти. Професионалните ви задължения днес изискват да намерите нетрадиционни решения за приключване на проблемите.

Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

СКОРПИОН

Днес сте готови да уговорите покупка на недвижим имот и дори сте приготвили парите. Запазете спокойствие и не споделяйте веднага радостта си с ваши съседи, които са изпълнени със завист. Причината за интригите около вас е в новината за материални и професионални успехи, която ще ви зарадва.

Завистниците са я научили преди вас и искат да ви унизят с интригите си. Следобед посветете времето си на разрешаване на семейни проблеми. Чувствата ви са споделени. Въпреки това в интимните отношения около вас се вихрят бурни страсти. Не се надявайте на бързо сдобряване, ако сте се изпокарали.

СТРЕЛЕЦ

Ще научите, че ваш проект ще се забави заради неочаквани странични фактори и заради все още ретроградния Меркурий. Напрегнати и нервни сте. Прибързаността е забранена. Склонни сте към нападателно поведение. Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да не отклоните успеха от пътя си в последния ден на месеца.  

Семейните проблеми ще ви изнервят, защото сте прекалено заети и нямате време за дома и близките си. Вечерта се постарайте да зарадвате любимия се с романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

Любовен хороскоп 2023 г.: Тези зодии ще се влюбят и сключат брак, а други ще ронят сълзи

КОЗИРОГ

Ако се занимавате с търговия ви очаква успешен и доходен ден. Оборотът ви ще е достатъчно висок, за да закупите веднага нови стоки. Самочувствието ви е високо. Не се хвалете с приходите си. Интелектуалците може да се окажат интересни за влиятелни хора, които искат да са им полезни и да ги подкрепят в научните им изследващия.

Време е несемейните жени да помислят за създаване на семейство и да се огледат за подходящия партньор, ако искате да заличите самотата. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия, само ако сте сигурни в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Днес са успешни общуването с колегите ви, запознанствата и установяването на нови делови контакти, особено преди обяд. Допускайте до плановете си само хората, на които разчитате. Рискувате да попаднете в неловка ситуация, ако не сте разговаряли за начинанията и плановете си със своите началници.

В този ден имате възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения, дори и ако сте я позагубили. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ

Бъдете справедливи, ако се налага да обсъждате грешки на работното място и не хвърляйте вината върху колегите си. Преценете кои от тях са с по-голям опит. Защитете интересите си. Подложени сте на стрес на работното място, защото искате да завършите в срок всичките си задачи.

Очаквайте добри приходи. Опитайте да си върнете добрите отношения  с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство.

Източник: Труд

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук