Астроложката Светлана Тилкова - Алена направи много интересен хороскоп за съботния ден. Според нея днес Везните ще бъдат подвластни на ината си, а самоувереността ще вреди на Скорпионите.

Ето какво предрече Алена за останалите зодии:

ОВЕН

Денят е почивен, но е благоприятен за изяви, ако съумеете да контролирате емоцията си, заради която не само не успявате да наложите мнението си, а си печелите и неприятели. Само така успявате да постигнете целите си. Заетите в деловата сфера могат успешно да изяснят финансовите разногласия с партньорите си.

Отложете семейните разговори за вечерта. Вечерта ще изживеете романтична среща. Звездите предупреждават, че ако сте семейни рискувате да разкрият изневярата ви. Ако не сте заподозрени в изневяра и не сте събудили ревността на половинката си, ще изживеете мечтаните сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ
Изкушавате се да поставите прибързано и необмислено начало на нови занимания, които няма как да са успешни в този почивен  ден. Не взимайте крайни решения и не действайте импулсивно, ако сте недоволни от някого. Успехът е с работещите в сферата на търговията, които имат възможност да реализират успешни сделки със стоки собствено производство.

Вечерта не настоявайте за посещение на приятели в дома ви, мили жени, ако близките ви не са съгласни да посрещат гости. Естествения изход от опитите ви да наложите мнението си е отдалечаване и нежелание за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ
Постигнете поставената цел, въпреки че деня е почивен, като вложите силите си в работа и се заемете с изостаналите, блокиращи пътя ви задачи. Съобразете се с обстоятелствата и не бъдете прибързани.  Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Изявете своите положителни и интелектуални качества, но ценете и качествата на колегите си и на хора, от които сте зависими.

Всички проблеми с интимната ви половинка ще се разрешат, ако обясните със спокоен тон причината за закъснението си. Създайте си романтична обстановка и се отдайте на приятни развлечения. Желаният секс ще бъде връх на насладите ви.

Портфейлите на 4 зодии ще се пръснат от пари

РАК
Справяте се перфектно със задачите си и в почивния ден, особено ако са свързани с продажба и покупка на недвижими имоти и  това е професията, който ви храни или помагате във фирма със същата дейност. Предстои ви успешно сключване на сделки, но го сторете следобед. Избягвайте съмнителни делови предложения, ако са свързани с лесна печалба, която може да ви съсипе бизнеса.

Днес са възможни промени в личния ви живот. Чувството за отговорност към близките ви е гаранция за успех. Склонни сте да простите на половинката си и да се отдадете на сексуални удоволствия, които ви зареждат със сили. 

ЛЪВ
Откажете се от пътуване, което в почивния ден е свързано с непланирани разходи и товари семейния ви бюджет, а разправиите са ви гарантирани. Бъдете пестеливи Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за хрумнали ви необмислени промени. Справете се със задачите си сами, а и помощ не ви е необходима.

Очаквайте новина за финансови постъпления. Следобед очаквайте разправия с близък човек. Посветете част от деня или поне вечерта на семейството си. Изпълнете го с романтични мигове. Създайте си романтична обстановка и се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални изживявания. 

ДЕВА
Трудностите  в този почивен ден са свързани за пореден път с ваши колеги, които са обидени от ваши забележки без покритие. Новите запознанства ви помагат да преодолеете бързо кризата в отношенията ви. Обмислете добре идеите си за нова посока на професионално развитие. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно.

Очертават се проблеми в личните отношения, ако пренесете професионалните разправии и недоволството си върху близките си. Естествената реакция заради агресивното ви поведение е отказът от сексуални удоволствия, ако имате до себе си по-чувствителен партньор.

Павел Глоба вещае тежки проблеми за 4 зодии през юли

ВЕЗНИ
Отношенията ви с вашите колеги са хармонични, ако работите в почивния ден. Използвайте шанса си да оправите възникналите недоразумения на работното място. Прибързаните действия са нежелателни през целия ден.

Подтиквани от ваши делови партньори, сте склонни да се включите в губеща инвестиция, въпреки предупрежденията да сте предпазливи, защото днес сте подвластни на ината си. Не забравяйте, че брачната ви или интимна половинка искат да бъдат по-често с вас. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте решили да работите до късно и сте се прибрали ядосани.

СКОРПИОН
В почивния ден не се опитвайте да приличате нито физически, нито с маниерите си на други хора, дори и ако са достоен пример за подражание и искате да ви припознаят с техните характеристики. Самоувереността ви вреди, ако не овладеете чувствата и желанията си и налагате с упорство мнението си. Конфликтите на работното ви място са непреодолими, заради острият ви език, който ви е трудно да контролирате.

Днес помислите за съвместното си бъдеще, ако имате до себе си любим човек и си мечтаете да свиете семейно гнездо. За да се отдадете на сексуални удоволствия, трябва да сте уверени в чувствата си и в желанието на интимната си половинка.

Съдбовен юли за 3 зодии

СТРЕЛЕЦ
Имате подадена ръка от Съдбата и възможност да изгладите финансови разногласия с началниците си, въпреки че деня е почивен. Не заблуждавайте себе си и не си внушавайте, че не носите вина за загубите, които търпите. Осъществете всичките си срещи и разговори. Ако някой ви засегне сте готови за отговорите заядливо, създавайки повод за конфликти на работното си място.

Денят позволява да се отдадете на романтичните си мечти и срещи. Несемейните жени може и да срещнат любовта. Бъдете внимателни и грижовни с любимите си, ако искате да изживеете приятни интимни мигове и незабравими сексуални наслади.

КОЗИРОГ
Стабилизирайте материалното си състояние в почивния ден, като приемете допълнителна работа. Очаква ви реализация на вашите идеи и стремежи. Постигнете взаимно разбирателство. Денят е успешен за работещите в сферата на търговията. Всички, които са отговорни, днес имат възможност да реализират успешни сделки. Очаквайте  делови предложения и се доверете на интуицията си.

Бракът, сключен в този ден, ще ви дари повече спорове в семейния живот. Предпазвайте се от агресивни сексуални контакти, поддавайки се на първичната си същност.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

ВОДОЛЕЙ
Привличайте към себе си само хора, с които ще съумеете да реализирате плановете си. Не допускайте и в почивния ден помощта на амбицираните си колеги, които искат да блеснат в общественото пространство. Ако идеите ви се развият успешно,  в края на месеца сте се изкачили на ново стъпало в общественото си положение.

Всичките ви идеи са приети. Откажете да задоволите капризите на интимния си партньор, който държи да отидете с негови приятели в скъп ресторант, но за ваша сметка. След като не сте щедри и не оправдавате очакванията му, сексът няма да ви достави удоволствие. 

РИБИ
Не пропускайте шансът си за полезни делови запознанства, въпреки че деня е почивен. Не очаквайте помощ отстрани. Справете се с работата си сами, за да имате причина да сте доволни и горди със себе си. Очаквайте отлични финансови постъпления. На работното място успехът е с вас, ако сте заети с професионалните си задължения и не се разсейвате с безсмислени разговори.

Семейните жени да прекъснат старите си контакти и да създадат нови, за да си спестят разочарованията, сълзите и обидата. Не досаждайте на интимните си партньори, ако не са готови за сексуални удоволствия.

Източник: Труд