19 слънчев ден е посветен на небесните ни покровители, на семейството, дома. Има отношение към природните духове.

Това заяви за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева. 


Зодиите, които ще се къпят в пари това лято

Денят не подхожда за веселие. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Благоприятно е за индивидуална работа, както и работа по къщата. Добре е да се започне лечение.

Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за душите им. Почитайте своите Предци, погрижете се и за остарелите си роднини.

Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди.

Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на близки хора.

4 зодии да се готвят за съдбоносно лято, което ще промени живота им

В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род. Може да сипете в чинийка малко вино в памет на ваши починали близки. Ако виното изсъхва бързо – прието е от предците. Ако дълго време не изсъхне – вашата жертва не е приета от предците.

Не подписвайте никакви документи и не поемайте никакви ангажименти. Не давайте обещания и клетви. Не правете планове, не започвайте нови дела, нови реформи. Не отказвайте помощ на никого, особено ако са ви помолили.

Не лъжете. Не оскърбявайте никого. Не проявявайте злоба нито в мислите, нито в думите си. Не бъдете цинични. Да се избягват шумните компании, отклонявайте покани за увеселителни мероприятия.

Диета – Не се готви в този ден. Храната трябва да е приготвена предварително. Желателен е пост.

Тлъсти пачки и много късмет за 4 зодии през юли

Облекло –  Старайте се да не обличате много дрехи. За да сте в синхрон с вибрациите на деня,  използвайте зелените нюанси. Избягвайте жълти, оранжеви и черни дрехи.

Знамения – Добра поличба за цялата местност е, ако в мъглата изгрее слънцето – означава, че предците ви защитават.

Добре е, ако излае домашният ви любимец – знак за защита от предците ви. Но ако лежи и мълчи е лошо.

Ако намерите полускъпоценен камък или пръстен – изпълнение на желание. Не е добър знак да падне пръстенът ви.

Да счупите зъб или нокът не е на добре, може да означава предстояща болест.

Ако кожата ви сърби и често се чешете – знак за загуба на небесната защита.

Сънища – Да видите починали предци – знак за помощ и защита. Сънищата се сбъдват след много време. Да сънувате дървета и цветя – щастие, любов и неочаквани придобивки.

Числа на деня – 19, 26, 51