25 слънчев ден – Ден на Истината и за защита на децата. Тотем – Сърна, символ на истинският път към върха.

Това прогнозира за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева. 

Ден за изплащане на всякакви дългове. Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за даване и получаване на прошка.

5 прости начина да се защитите от завистници и недоброжелатели

Денят става за изясняване на отношенията. Помирете се с неприятелите си. Подходящ е за молитви. В този ден човек може да стигне до истинският си Учител.

Благоприятно е за семейни събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Родителите непременно трябва да прекарат 25 слънчев ден заедно с децата си. Постарайте се да изпълните техните молби и желанията им.

Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги. Подходящо за съпружески отношения и любов. Препоръчва се да сте непрекъснато в съприкосновение с водата. Хубаво е сега да се подаряват цветя в саксии.

Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри.

Тези зодии място не могат да си намерят от завист, пазете се от тях!

Не се сърдете на никого. Не убивайте животни, даже насекоми. Не трябва да изричате лъжи. Да се късат цветя не е препоръчително. Денят е лош за пътуване.

Не е позволено да се оскверняват земята и горите чрез плюене, уриниране, секнене, чупене на клони, нараняване на кората и копаене на земята.

Диета – Месото днес е забранено. От позволените храни са сокове, мляко, мед, каша с масло.

Облекло – Препоръчва се да носите бял, жълт и розов цвят. Да се избягват мрачните цветове, сиво, черно и кафяво. Подходящо е за носене розов аметист.

Знамения – Да се събудите и да чуете песента на птиците - знак за голяма радост и успех в близко бъдеще.

Ако времето е лошо, облачно – неприятности за хората и местността в тази област.

Хубаво е, ако в този ден в дома ви цъфне цвете или неочаквано ви подарят цвете в саксия – знак за радост и щастие. Ако цветята в къщи са повехнали – знак за болест или скръб. Не е на добро, ако цветето изсъхне с корена.

Ако проявите безпокойство, раздразнителност, че нещо не е както трябва – това е знак, че не вървите по правилен път.

Ако загубите малка сума пари или друго имущество - знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за загубеното.

Сънища – Обърнете внимание само на конкретните сънища. Те са пророчески. Колкото по-ярък е сънят, толкова по-рано ще се реализира.

Ако насън видите близки хора, значи нещо ще се случи с тях. Колкото по-малко яде човек в този ден, толкова по-ярки ще са сънищата му. Но до залез не трябва въобще да спи.

Числа на деня – 25, 34, 75