Събота определено ще бъде ден за работа и се постарайте така да организирате нещата си, че да имате достатъчно време и ресурси за тяхното реализиране. Днес всичко ще зависи от умението ви да планирате и организирате действията си, дори когато са свързани с участието на други хора.

В събота избягвайте да се връщате към миналото си, независимо за какво става дума, защото нищо пропуснато или изгубено няма да може да бъде променено.


Днес не затваряйте ушите си за думите, които ще ви бъдат казани от хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Месецът на раждане е по-точен и от хороскоп

През този ден ще мислите събития или проблеми в живота на приятели, като може да си позволите да коментирате някои неща в семейството си, но не си позволявайте да коментирате тези неща навън.

Този ден ще бъде благоприятен за професионални и бизнес действия и ангажименти за мъжете над 35-годишна възраст.

Изненадата днес може да бъде свързана с бременност или с раждането на дете, както и с друго важно събитие от подобен характер. 

Овен
Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни.

Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Възможно е да дадете пари на свои близки. Днес всичко тръгва по вода.

Телец
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си.

Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Какво да направи всяка зодия, докато стои у дома в самоизолация?

Близнаци
Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Днес е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари.

Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Рак
В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Днес вечер се посветете на семейството си. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства.

В днешния ден Ви очакват нови предложения.Не бързате да инвестирате получените пари. Най-добре ще е да посветите събота на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Лъв
Събота ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост.

Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Бъдете внимателни в действията си.

Дева
Днес ще е доста успешен ден за представителите на Дева. април сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте.

Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Очаква Ви нова любов. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Ако сте от тези зодии, най-добре забравете за златните накити!

Везни
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем.

Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Парите придобиват друг смисъл за вас. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Скорпион
Събота не е еднозначен ден за Скорпионите. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Стрелец
Събота ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим.

Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Ще Ви зарадват приходи. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Козирог
Днешният ден ще блести с особен успех за Козирозите. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Обърнете внимание и на хората в дома си. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра.

Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.

Водолей
Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днес Водолеите доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи.Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно.

Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага.

Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Риби
Днес имате куп неща за вършене. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Ще Ви върнат голям заем. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Рибите през днешния ден.

На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. А и нужно ли е да свършите всичко днес?