Дайте му да разбере колко много държите на него. Понякога всеки има нужда от подкрепа, с която да усети наличието на партньор до себе си. За това се постарайте, за да му направите впечатление, което дълго да разказва на приятелите си.

Везни, Водолей и Дева
Винаги се стараят да се грижат за всичко и да не изпадат в ситуации, с които не могат да се справят. Не очакват някой да им помага, но има моменти, в които се чувстват слаби и имат нужда от подкрепа. Нещото, което би го впечатлило, е тънък комплимент, който да оправи настроението му. Напомнете му колко силен и способен е и той никога няма да забрави жеста ви. Когато са слаби, са най-чувствителни и зависими.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества


Близнаци, Лъв и Риби
Социални личности, които трудно могат да бъдат впечатлени. Ако наистина искате да го спечелите, трябва да се постараете. Предложете му да излезе с приятелите, на които много държи. Оставете го да прекара време с тях и да се позабавлява. Облечете любимата му рокля и го чакайте, докато се прибере. Определено ще бъде незабравимо. Рак, Овен и Скорпион Тези представители винаги имат сериозни намерения и се отдават напълно от половинката си. Добре осъзнават колко са богати щом ви имат до себе си, не търсят нищо повече, а просто се наслаждават на присъствието ви. Най-големият подарък за тях би било вашето внимание. Дългите разговори и времето ви са най-ценното, което можете да му дадете.

Телец, Стрелец и Козирог
Истински мъжкари, които винаги осигуряват удобството на половинката си. Ако искате да го впечатлите, трябва да направите нещо различно. Платете сметката и не му позволявайте дори да я погледне. Ще го намери за наистина секси и отговорно. Освен, че ще направите впечатление, ще гарантирате, че не сте с него само заради финансовите му възможности. 

източник: www.actualno.com