Овен
Днес не поглеждайте за помощ към никого. Напълно сте способни да се справите и сами. Дори ще постигнете много повече, от предварително набелязаната цел.


Телец
Днес може да бъдете търсени от много места за съвет и съдействие, но откажете на всички. Много е важно сега да обърнете внимание на себе си.

Близнаци
Днес се опитайте да си набавите всякаква информация, която смятате, че може да ви е нужна за работата и развитието ви. Питайте, бъдете любопитни и задавайте всички въпроси, които ви хрумнат.

Рак
Днес е много важно да започнете деня, заредени с енергия. Набавете си всички позволени и здравословни помощници, за да бъдете максимално ефективни.

Лъв
Днес е ден, в който трябва да бъдете по-великодушни към останалите и най-вече към половинката ви. Дайте на партньора си толкова време да говори, колкото иска.

Дева
Днес внимавайте дори ако трябва да поздравите някого с „Добро утро“. Няма да имате реална престава за нещата, така че бройте до 100 преди да кажете нещо.

Везни
Този понеделник нямате време за губене. Както започне и протече деня, така ще продължи цялата седмица, така че дайте всичко от себе си.

Скорпион
Този понеделник започнете с музика, продължете със съзерцаване на предмети на изкуството и завършете деня с театър. От време на време хвърляйте по едно око, на случващото се в офиса.

Стрелец
Този понеделник ще го прекарате в транс, замаяни от успехите си. Наистина имате право на по-забавено темпо, докато останалите се потят през първия работен ден. Само не злорадствайте.

Козирог
Този понеделник ще ви поизпоти сериозно. Не се плашете – това е само загрявката. Въоръжете се с всички, познати ви начини за релакс, защото трудно тепърва започва.

Водолей
Днес се пригответе за подвизи от сутринта. Прожекторите ще са насочени към вас, така че трябва да сте безупречни, както във външния си вид, така и професионално.

Риби
Този понеделник ще ви донесе много положителни усещания. Имате сериозни постижения в личностно си развитие и днес ще получите първите позитиви от това.