Предстои една щастлива седмица по отношение на любовта. Слънцето и Сатурн ще имат главна заслуга за романтиката, която ще се усеща и във въздуха. Какво ви очаква в седмицата на Свети Валентин, вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Вашият любовен живот тази седмица ще бъде истинско приключение. Възможно е любимият човек да ви покани да изследвате нови територии, било то на физическо, интимно или интелектуално ниво. Някакъв курс, семинар или почивка в чужбина, ще са сред плановете на голяма част от Овните. Всичко ще върви хармонично и ще ви сближи още повече.


Телец
Въпреки че седмицата не започва прекалено романтично за вас предвид празника на влюбените, вие ще бъдете удовлетворени от любовта. Хубаво е да знаете, че може да разчитате на любимия човек. Неговата/нейната любов е силна, той/тя излъчва стабилност и именно това ви кара да се чувствате сигурни.
 
Близнаци
Обвързаните представители на зодията ще разширят своите хоризонти и това ще затвърди връзката им. Ще искате да пътувате, някои от вас дори ще реализират желанието си. Това ще ви помогне да преоткриете любимия човек и ще затвърди връзката помежду ви.

Рак
Ще трябва да вземете някакво важно решение заедно с половинката. Възможно е да е свързано с финанси, някаква инвестиция, но може да се наложи и да подкрепите някого финансово. Каквото и да е, решението ще вземете двамата заедно. Не забравяйте да се отдадете и на романтика.

Лъв
Тази седмица любовният ви живот със сигурност ще бъде водещ. Денят на влюбените няма да ви подмине и ще се отдадете на романтика, но и ще отправите големи обещания един към друг. Ще обсъдите някакви интимни въпроси и това ще ви сближи още повече. Възможно е да посетите и семинар, курс или да закупите литература на любопитна за вас тематика. Очаква ви хубава седмица.

Дева
Обвързаните представители на зодията ще се справят с някакъв финансов проблем. Ще трябва бързо да вземат някакво решение. В края на седмицата отново ще имат възможността да се съсредоточат върху връзката и взаимоотношенията си. Времето, прекарано с партньора и споделяне на мечти ще бъде основен приоритет.

Везни
Духовната връзка между вас и половинката ще повиши страстта в спалнята. Ще имате желанието и възможността да разговаряте дълго. Ще се радвате и на Деня на влюбените и ще прошепвате мили думи на любимия човек. Или най-общо казано ще стабилизирате взаимоотношенията си с половинката.

Скорпион
Офис романтика ще стопли сърцата на някои от представителите на зодия Скорпион. Вие и обектът на вашите желания ще започнете да говорите открито за секс. Тези от вас, които са сериозно обвързани ще предприемат някаква активност с половинката. Това може да е посещение на някакъв семинар, курс или да започнете да спортувате заедно.

Стрелец
През тази седмица Меркурий ще бъде в благоприятна позиция към Марс, който в момента е във вашия сектор на истинската любов. В резултат на това вие и половинката ще се насладите на секс лудории. Ще бъдете отворени да експериментирате в спалнята, да споделяте повече с любимия човек вашите желания. Очаква ви една наистина любовна седмица.

Козирог
За родените под знака на зодия Козирог седмицата ще започне с някакво напрежение и това ще им остави малко време за безгрижни романтични лудории с любимия човек. През тази седмица ще разберете, че може да разчитате на половинката си, особено когато хаосът в ежедневието трябва да бъде овладян. И все пак не забравяйте, че тази седмица е седмицата на любовта. Отдайте ѝ се максимално.

Водолей
Подкрепа от своята половинка могат да очакват и обвързаните Водолеи. Той или тя ще ви помогне да постигнете някои от целите си и да развивате блестящите си идеи. Вие от своя страна също ще покажете загриженост към любимия човек. Това само ще направи любовта помежду ви по-силна.

Риби
Седмицата е подходяща за обсъждане на важен въпрос с любимия човек, който не търпи отлагане. В резултат и двамата ще почувствате облекчение. Това ще повиши и интимността помежду ви. Ще разговаряте без страх, ще споделяте своите желания и страсти.
Източник: az-jenata.bg/