Овен – Има определени обстоятелства върху които не можете да употребите контрол. Вместо това фокусирайте положителната енергия върху това, което знаете, че можете да промените и към което да се адаптирате.

Телец – Справяте се страхотно с предизвикателните задачи, преодолявате професионални трудности и решавате лични проблеми. Опитът и здравият разум помагат в това. Благодарение на тях не се поддавате на провокации, не взимате прибързани решения и не правите грешки.  

Близнаци –Днешните събития могат да ви дадат интересни мисли, да ви помогнат да определите своите цели и приоритети. Един непринуден разговор може да бъде източник на полезна информация. Обърнете внимание на здравето си.  

Павел Глоба: 3 зодии ще минат през ада през ноември

Рак – Повече от всякога ще имате нужда от творческо себеизразяване. Ще има възможност да направите нещо съвсем ново. Не я пропускайте - подобни начинания неизменно са придружени от късмет. Вероятност за интересна среща.  

Лъв – Опасно е за вас да подценявате разрушителния потенциал на любовните кавги и особено на собствения си неконтролируем гняв.  По-добре избягвайте критичните разногласия в този ден. Може да е полезно да потърсите съвет от приятели.

Дева – Добър ден, макар и не толкова лесен, колкото изглежда на пръв поглед. Сутринта някои неочаквани събития, новини, могат да объркат плановете ви. По отношение на здравето не трябва да се пренебрегват първоначалните симптоми на заболяване, по-добре е да се консултирате с лекар дори при най-малкия дискомфорт.  

Астролог посочи 10 неща, които всеки трябва да направи преди 5 ноември, за да му потръгне в живота

Везни – Очаква ви успех във всяка работа, която е свързана с умствен труд. Не си губите напразно времето, вие сте успешни в много неща. Склонни сте да се изнервите и да се поддадете на емоциите.  В момент на криза трудно ще мислите логично.  

Скорпион – Днес може да реагирате остро на действията на партньора: правилното поведение ще ви предпази от много проблеми в любовните отношения, докато малка досадна грешка, може да се превърне в последната капка, която да доведе до криза в отношенията.

Стрелец –Днес един от проблемите ви е дисбалансът, в който се намирате. Такъв микс от страсти може лесно да предизвика искра на остър конфликт.  Но може и обратното – да пострадате от чужда агресия.

Тлъсти пачки влизат в джобовете на 5 зодии до дни

Козирог – Денят не носи значими събития и важни победи, но върви добре. Можете да се справите с натрупаните дребни дела, да завършите започнатото отдавна. Бързо се справяте с решаването на организационни въпроси.

Водолей – Възможно е днес да избухнете заради онези хора, които не искат да си вършат работата, а се опитват да я прехвърлят върху вас.  Вероятни са приятни срещи, познанства, на които ще се зарадвате много.  

Риби – Днес ще се отличавате със своята точност, аналитичен подход, трезво мислене. Монотонните рутинни задачи бързо ви отегчават. Възможни са дребни неприятности или недоразумения.   


Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Съветите на Фортуна
Денят носи активна и творческа енергия.  Сърцето ни излъчва радост, иска да живее пълноценно. Луната създава такива вибрации, които ни улесняват да се измъкнем от депресията.

Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни. Подходящо е за работа в групи. Най-опасните действия, чрез които ни „хващат” в капана си тъмните сили на този ден, са лъжи, ласкателство и раболепие, т.е. всичко, което допринася за получаване на собствена полза за сметка на отказа ни от принципи, честност и справедливост.

Ползата, получена в този ден обаче ще бъде краткосрочна. Всички негативни действия скоро ще повлияят на нашия авторитет. 

Източник: tribune.bg