ОВЕН

Общувате през целия почивен ден, но всъщност запознанствата ви са с неподходящи хора, които не ви разбират, въпреки че искат да научат всичко за вас, за да разпространяват информация и да се правят на знаещи.

Впечатлени сте от комплиментите и обожанието им, но не забравяйте, че ви ласкаят ви именно заради прикрити и непочтени намерения. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни.

Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимната си половинка. 

Съдбовни промени очакват 4 зодии през 2021 година

ТЕЛЕЦ

По-добре е в този почивен ден да не уреждате кредити с приятели и служители в банка или финансова къща. Съветът е за всички, без значение дали заемате ръководен пост или сте заети със собствен бизнес.

Разочаровани сте, че колегите ви се отклоняват от набелязаната посока. Избегнете финансови загуби като не се съгласявате да подготвяте за подпис неясни договори. Личните ви отношения са нестабилни, но причината е във вас и вашето нежелание да проявите разбиране към половинката си.

Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи в последните дни. 

БЛИЗНАЦИ

Ако имате намерение да пътувате в почивния ден, сторете го за развлечение, без да уговаряйте делови срещи, за да не създадете с упорството си негативно отношение към себе си.

Не подготвяйте за подпис финансови документи с неясни клаузи, дори и с различна от днешната дата. Направете цялостна проверка на вашите фирмени и счетоводни документи.

Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения. Не се изненадвайте, ако за да ви отмъстят, ви лишат от вечеря, от интимни мигове и сексуални удоволствия. 

Тези 3 зодии ще срещнат любовта до края на 2020 година

РАК

В почивния ден уредете разговори с финансови институции за кредитиране на ваш бизнес. Не пропускайте да се задълбочите в условията на банката, четете между редовете и написаното с почти невидим шрифт, за да не се окажете разочаровани.  

Стабилизирайте постигнатото до момента, иначе рискувате да се сринете когато не очаквате. Денят е идеален за интервю във връзка с работа или за представяне на нови идеи. Овладейте емоцията, не ги нападайте, защото нищо няма да спечелите.

Вечерта не изливайте гнева си върху интимната си половинка. Поведението ви ще ядоса любимите ви, ще се изпокарате и ще се лишите от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Почивния ден забранява да давате обещания за заеми заради добродушието, което е част от вашия характер. Не се съгласявайте на инвестиции, за които нямате достатъчно предварителна информация.

Не се налагат рисковани действия, а и не бива да ги допускате.  Заради финансовите си успехи, потвърдени и от вашите приходи в този ден, рискувате да се сблъскате със озлобление и завист.

Не се поддавайте на увещанията на вашите близки преди празниците да направите ремонт в дома си, защото след това ще се наложи да коригирате грешките на оставилите си ръцете майстори.

Вечерта се усамотете и ако не сте постигнало споразумение, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия. 

Хороскоп за 2021 година, какво очаква всяка зодия

ДЕВА

Въпреки почивния ден достигате нов връх в професионалното си развитие. Отменете срещите и съвещанията с колегите си или с вашите подчинените, без значение кога сте ги планирали.

Анализирайте финансовото си положение. Денят е идеален за подготвяне на договори. При необходимост потърсете в интернет финансовите и банкови институции, които да посетите.

Вечерта ще изживеете романтична среща, но щастието е с вас, ако не сте семейни или сериозно обвързани. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път. Вече не вярват на клетвите ви, че повече няма да залитате встрани и ще ви лишат от сексуални мигове. 

ВЕЗНИ

С помощта на партньори, с които вече си сътрудничите, ще постигнете с лекота материални успехи, въпреки че деня е почивен. Чувствате се изпълнени с енергия и сте устремени към нов връх.

Промените са във ваша полза, ако ги предприемате предпазливо. Изявете възможностите си на работното си място, ако се занимавате с изкуство или с научна работа.

Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени в този ден, а и ви лишават от сексуални удоволствия. 

Индийски хороскоп разкрива съдбата ви, точността му ще ви смае!

СКОРПИОН

Имате стабилна кариера и добра заплата, но рискувате заради вашата наивност в почивния ден да пропилеете възможността, свързана с желанието да блеснете в ново поприще, въпреки че имате да развивате нови знания и умения, за да започнете новата работа.

Анализирайте внимателно постъпките си. В състояние сте спонтанно и емоционално да вземете решение и да пристъпите към промяна на работното си място.

Личните ви отношения изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка, защото ви помага, оценява вашата заетост, мили жени, и се съобразява с умората ви вечер. Не създавайте повод за отдалечаването ви и за липсата на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Обсебени сте от мисълта за предстоящите възможности, даряващи ви добри приходи. Проведете в почивния ден само предварителен разговор за евентуално финансово съдружие.

Съхранете спечелените пари, за да не съжалявате, че сте пропуснали по-добри инвестиционни проекти. Самочувствието ви подтиква към импулсивност и склонност да рискувате.

Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете интимност и секс, ако сте твърдо решени на раздяла. 

КОЗИРОГ

Заслужено признание, дошло в почивния ден ще събуди озлобление и желание на неприятели да ви навредят. Запазете спокойствие и не изневерявайте на себе си, като се впуснете да защитавате и налагате невярна информация.

Изчакайте да чуете мнението на колегите си и ще се убедите, че ви подкрепят изцяло. Не допускайте безпричинни конфликти. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома.

Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с интимната си половинка и да се лишите от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Прибързано изречените упреци към колегите ви в почивния ден, ако сте на работа, могат само да ви навредят. Запазете спокойствие, бъдете отговорни и тактични, не обвинявайте хора, които изобщо не са правили интриги зад гърба ви.

Наложете си самодисциплина, за да завършите успешно служебните си задачи. Не рискувайте авторитета си на работното място!

Очертават се проблеми в личните ви отношения, ако не успеете да оставите извън дома си нервното напрежение дето ви е обзело през деня пренесете служебните разправии и недоволството си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква активност и от ваша страна. 

РИБИ

Склонни сте в почивния ден да се ровите в ненужни детайли и да си внушавате проблеми, често състояние, което е типично за вас, но си имате ваша причина да сте потиснат и недоволни.

След завършване на поставените извънредни задачи ще осъзнаете, че дори не сте си мечтали за впечатляващото заплащане. Очаква ви успешен ден. Не се карайте с близките си, само защото сте се прибрали ядосани и уважавайте чувствата им и правото им да разговарят с вас и да споделят проблемите си.

Ако сте заядливи ще ви лишат от приятни интимни мигове и от сексуални удоволствия.

Източник: "Труд"