Април 2023 година е изпълнен с промени за всички зодии. За някои това ще е много успешен месец и ще им донесе много възможности.

На други обаче Вселената ще донесе неприятни изненади и може би дори финансова криза.

Овен

Овните през този месец трябва да проявяват максимално независимост в работата. Може да възникнат трудности. Ще се измъкнете от тях, ако вземете бързи, но внимателно измислени решения. Решавайте проблемите стъпка по стъпка.

Управителят на пълнолунието Венера ще бъде в почти точен съвпад с Уран, което може да донесе напълно неочаквано решение и внезапно събитие в живота ви.

Интересно е, че в същия момент Нептун (планетата на подсъзнанието и психологията, както и мистиката) ще направи точен положителен аспект към Венера - психолог, таролог, астролог или някакъв сън или дори мистично явление. ще ви помогне да разберете чувствата си

Телец

Очаква ви късмет в работата. Има възможност за изгодно сътрудничество и интересни нови предложения. Важно е да постъпите разумно и да си купувате само най-необходимото.

През април месец ви очакват големи прозрения. Пълнолунието във Везни се случва във вашия сектор на заетостта и здравеопазването. Очаква ви преглед, диагностика.

Интересно е, че в същия момент Нептун (планетата на подсъзнанието и психологията, както и мистиката) ще направи точен положителен аспект към Венера - психолог, таролог, астролог или някакъв сън или дори мистично явление. ще ви помогне да разберете чувствата си.

Близнаци

Във финансово отношение Близнаците имат стабилност, но трябва да се опитат да увеличат доходите си. В работата всичко е спокойно, шефовете ви са доволни от резултатите ви. Вселената ще ви даде шанс, който ще ви докара до успех. Не го пропускайте, запазете спокойствие.

Може през април да вземете внезапно решение на проблем, което отлагате от дълго време – може да прекратите някаква връзка, да се разделите с половинката си или той да ви предложи брак. Има вероятност да разберете, че семейството ви ще се увеличи.

Рак

Раците трябва да обърнат специално внимание на работата си. Във финансово отношение месецът се очертава стабилен, но много внимавайте с пазаруването. Не е умно да пилеете пари за глупости точно в този момент.

Очакват ви важни новини, свързани с недвижими имоти заради пълнолунието във Везни, което е във вашия жилищен сектор.

Сякаш от нищото ще ви се спусне откровение или мисъл, което ще си е еквивалентно на ясновидство за бъдещето.

Лъв

Лъвовете могат да очакват неприятност в работата заради решения на други хора. Слушайте само вътрешния си глас. Изпълнени сте с енергия, насочете я към реализиране на плановете си. Вселената ще ви изпрати знаци, не ги пропускайте.

Пълнолунието във Везни се случва във вашия сектор на отношения с роднини - вероятно ще научите нещо за ваш близък. Може да си купите билети за пътуване.

През април може да получите някакъв сертификат или да диплома за специален курс, който сте изкарали.

Дева

Важно е да се доверите на интуицията си. Чудесен момент е да започнете да реализирате бизнес идеите си, за да увеличите доходите си. Девите трябва да се научат да планират правилно време и бюджета си и да са много внимателни към работата си, проявявайки максимална отговорност.

Пълнолунието във Везни става във вашия сектор на парите, което значи че може да получите финансов бонус. Ще разширите мирогледа си, има голяма вероятност да заминете в чужбина за няколко дни.

Везни

Април ще донесе главозамайващ успех за Везните. Ако имате някакви идеи за подобряване на работния процес, то не се колебайте да ги обсъдите с началниците си. Вашето мнение няма да остане незабелязано. Поемането на нови задачи ще повиши ентусиазма и енергичността ви.

Очаква ви огнен и страстен съвпад на Юпитер и Слънцето в знака Овен на 12 април  - ще бъде невероятна огнена енергия! Пригответе се, защото това се случва във вашия сектор на отношенията – може да се влюбите или да минете на следващ етап с половинката си, ако вече сте обвързани

Скорпион

Както винаги Скорпионите вършат работата си отговорно и с много внимание. През април обаче ще им е трудно, защото ще бъдат буквално заринати до шия от задачи. Основното условие за техния успех, е да правите това, което ви харесва. Избягвайте да правите ненужни разходи, те определено не са умен ход през този месец.

През април ще получите някакво прозрение, ще разберете нещо, което до момента е било крито от вас. Може да осъзнаете нещо за връзката си или ще има внезапно запознанство или дори раздяла.

Стрелец

Колкото и да ви се иска, не бива да говорите за успехите си на всяка крачка. Освен това сега е по-добре да не говорите за това дори на роднини. Не се притеснявайте, веднага щом постигнете желания резултат всички ще разберат за това. Тези, които имат собствен бизнес, може да очакват силна конкуренция. Подгответе се и внимателно обмисляйте всяка своя стъпка.

През април може да имате порив да започнете да спортувате, не пропускайте този си интерес, ще се отрази добре на здравето ви.

Ваш близък или роднина ще ви помогне да вземете важно решение, което силно ще повлияе на бъдещето ви.

През април ще се чувствате щастливи и заредени с енергия. Според астролозите ще имате желание да грабите от живота с пълни шепи.

Козирог

Козирозите са доста уморени и вече просто мечтаят за дългоочаквана ваканция, която са планирали от и до. Бъдете търпеливи и активни в работата си, за да имате финансова възможност да реализирате мечтите си. Не отлагайте нещата за по-късно, решавайте всички проблеми наведнъж.

Козирозите може да срещнат голямата любов през месец април. За обвързаните пък е чудесен период за бележенето на нов етап – сватба или зачеване.

Водолей

Може да очаквате нови предложения, които не е добре да отказвате, защото има огромна вероятност да ви изстрелят на върха. Може да очаквате и неприятности – интриги от колеги, които ви завиждат. Важно е да сте внимателни и да не говорите много за плановете си.

В личен план през април Венера ще бъде в съвпад с Уран. Това благоприятства за решаване на семейни конфликти. Може значително да подобрите ситуацията в дома си.

Риби

Рибите през април може да загубят сериозно количество пари заради неуспешни инвестиции. Внимавайте много как точно разпределяте разходите си. След като решите спешните задачи, обърнете внимание и на второстепенните проблеми, тъй като иначе може да се стигне до катастрофални последици.

Събитията ще са изцяло под влияние на аспектите на Сатурн и Нептун, които в момента се намират във вашия знак. Обмисляйте постъпките си и не забравяйте, че носите отговорност за тях. Не стигайте до крайности като да действате по инерция или на „висока скорост“, без оглед на обстановката.

Съобразявайте действията с физическото и най-вече с психическото си състояние. Усетите ли пристъпи на изтощение, просто намалете темпото, ако се наложи, спрете за малко, за да избегнете момента на „прегаряне“.

Съобразявайте действията си с обективните условия на социума. Всяко хрумване може да ви изглежда „вървежно“ на пръв поглед. За да го осъществите, е необходимо реално да прецените условията, с които разполагате.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук