Представителите на тези 4 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година. Те ще станат истински галеници на съдбата и ще усетят това във всяка една сфера на живота си.

Представителите на тези зодии владеят бялата магия

Овен 

Овенът ще стане любимец на съдбата след юни. Той ще получи възможности за придобиване на богатство, взаимна любов, хармония в семейството и по-добро здраве. Втората половина на годината ще бъде изпълнена с приключения за Овена. Важното е той да не избързва и да не е прекалено критичен, за да не прогони късмета си.

Стрелец

Стрелците ще преживеят много емоционални колебания през втората половина на годината. Ще дойде период, в който ще бъдат и щастливи, и объркани. Но те трябва да запомнят, че всеки провал ще ги отведе до голяма победа. Този период ще бъде време на контрасти, щастие и победи. Въпреки това представителите на знака ще бъдат изправени пред избор в работата, финансите и личния живот. 

Тези зодии са най-предразположени към магии

Козирог

През втората половина на годината Козирозите ще имат възможност да се концентрират върху материалното си благополучие. Те също така ще могат да работят върху създаването на хармония в отношенията си. Представителите на този знак ще се радват на романтични срещи и пътувания. Те ще постигнат пълно разбирателство със своята сродна душа.

Везни

Късмет и голямо щастие ви чака до края на годината. Ще се радвате на добро здраве и няма да има за какво да се притеснявате. Ще откриете нова работа, която ще ви даде нов стимул и свеж полъх. Ще бъдете истински щастливи. Ако говорим за личния живот, не се притеснявайте и там всичко ще бъде по мед и масло.

Източник: struma.bg