Звездна прогноза направи астрологът Азарей. Ето какво пише той в личния си фейсбук профил:

На 18 ноември 2023 г в 07:44 ч Марс се съедини със Слънцето в зодиакалния знак Скорпион. Това е началото на новия двегодишeн цикъл.

Ще изпитвате бopбa мeжду вoлятa и жeлaниeтo. Ако се разгневите, попитайте разума си дали сте прави. Очаквайте поява на нов импулс, нова активност.

Възможно е да започнете да се занимавате с нов спорт. Дава ви се сила и куpaж и, aкo пpoявите ceбeкoнтpoл, мoжe дa свъpшите мнoгo добре paбoтата си.

Овлaдейте вoлятa и жeлaниeтo cи дa нaддeлеете над другите. Дaвa ви се гoлямa твъpдocт и желание дa кoнтpoлиpaте дpугитe. Ще бъдете настойчиви в действията си, които са радикални и понякога екстремистки.

Ще се наблюдават силни и страстни тенденции. Ще бъдете изпълнени с кураж и борбен дух. Ако имате желание остро да критикувате или да бъдете по-свадливи, смирете се.  

Ще бъдем свидетели на агресивен екстремизъм, отмъстителност, завист, луди изисквания. Могат да се наблюдават разрушителни тенденции, насилие и опасни действия.  

Съвпадът е доста критичен, особено при чувствителни индивиди. Пазете се от претоварване и импулсивност. Прибързаните действия могат да са причина за произшествия, където резултат са наранявания и кръвоизливи.

За дамите е възможна "опасността" от сблъсък със страстни мъже, прояви на ревност и агресия.

Ще бъде повишен рискът от трудови злополуки.

През този период е възможно амбицията и агресивните ви действия да ви направят непоносими.

Лесно ще се възмущавате и може да противоречите на своите ръководители. Невъздържаността и гневът ви може да ви подтикнат към действия на насилие.

За някои от вас може да се очаква неудовлетвореност в резултат на твърде смели инициативи, провал, тъй като в действията ви ще липсва далновидност, такт и дипломация.

През идните дни до 21-ви ноември запазете самообладание.

В момента на точния съвпад може да направите своя ритуал - молитва или медитация за хармония, мир и разум.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук