Нумерологът и астролог Михаил Ковачев сподели кои зодиакални знаци ще бъдат най-успешни през оставащата част на 2024 и ще даде ли годината повече деца на България, предава Plovdiv24.bg. 

"Драконът е триглава огнедишаща змия. Непрекъснато правя справки с времето назад. Едно време нашите майки, баби и дядовци са се старали да раждат повече деца, защото е била необходима повече работна ръка. Сега нашата грижа е да родим поне трето си дете, за да се даде превес на нацията.

При едно дете сме изчезващи. При две деца само възпроизвеждаме себе си и партньора, едва третото дете дава превес", каза Ковачев.

Той разказа кои зодии да внимават през тази година.

"Нашата сила се заражда в мига на проплакване на бебето или нашия асцендент. Ние сме съчетание от асцендент и зодиакален знак.

Той е движещият фактор, който помага от раждането човека до върха, неговите медиум цели до 35-та година, а после асцендентът става основният фактор".

Ковачев уточни, че двойните знаци (например съчетание овен и овен) имат огромни шансове за успех тази година.

"Козирозите ще имат тежка съдба, кармично да преминат през цялата година. Козирозите трябва да са устремени и да не очакват по лекия начин и път да мине времето им.

Огнените знаци ще се справят, защото драконът е огнедишащ. Няма нужда да подбират средствата, но ще успеят.

Въздушните знаци трябва да внимават, защото изпадат в екзалтация. Земните знаци ще бъдат достатъчно приземени.

Например телците могат да постигнат златната си среда, но не по-бързия начин. Бързината на телеца е фактор за неуспех. Водните такива ще успяват с лекота."

Ковачев даде съвет на хората за предстоящите месеци през 2024 година.

"Всичко в пространството има своите норми. Когато решим да ги прекрачим, може само да грешим. Тази година трябва да бъдем целеустремени. Влюбени в себе си.

В тази година егоизъм не означава отвратителна дума. Нашето Его, повдигнато горе до слънцето и оттам, колкото повече сбъднати човешки души има, толкова по-сбъднато е обществото в което живеем."