Овен – Денят е отличен за групови дейности. Вашият оптимизъм е заразителен и действате ободряващо и на тези, с които общувате. На сантиментално ниво нещата вървят доста добре. Мнозина изпитват нужда в този ден да бъдат заобиколени от приятели или семейството.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

Телец – Телефонно обаждане може да обърне всичко с главата надолу. Този ден ще имате много добри възможности за професионални срещи. Ще бъде добър ден за нови стъпки. Любовните удоволствия са на дневен ред.

Близнаци – Днес ще бъдете по-рационални, без да се оставяте да бъдете повлияни от фантазиите си...Ще можете да разрешите много проблеми дистанционно (телефон, имейл). Обмислете ситуацията си логично и безпристрастно. Внимавайте с мускулни крампи и по-резките движения.

3 зодии ще забогатеят през 2023 година

Рак – Луната ви носи прилив на енергия, добро настроение. Най-добре ще се справите с работата в екип. Във всеки случай ще имате предизвикателства, пред които трябва да се изправите, но нищо не може да ви се опре.

Лъв – Днес Лъвовете ще бъдат отворени за нови сътрудничества. Предстоят им важни срещи, а резултатите ще бъдат съизмерими. Ще намерите начини да спечелите играта, ако приемете основните правила!

Топ 3 на най-големите прахосници в зодиака

Дева – Ще откриете истини от хората около вас, които ще ви е трудно да приемете, но това ще бъде прикрита благословия. Не компрометирайте шансовете си, като насилвате нещата. Вашите стратегически умения ще ви помогнат да получите това, което искате.

Везни – Време е да ускорите проектите си. Вкусът ви към доброто и красивото не е достатъчен, трябва да действате. Отношенията ви с другите ще бъдат приятни, възнаграждаващи и градивни. Вашата деликатност ще ви донесе положителни неща в общуването.

Скорпион – Опитвате се да правите твърде много неща наведнъж, спокойствието е това, от което се нуждаете в този момент. Умеете да се насладите на всеки дар, на всяко удоволствие, което животът ви  предлага.

Тези 3 зодии лъжат на поразия! Внимавайте с тях

Стрелец – Идва нова възможност. Отделете време, преди да вземете решение и погледнете внимателно в тази нова посока. Днес сте склонни да се фокусирате твърде много върху любовния си живот! До такава степен, че да го превърнете в център на грижите си.

Козирог – Желанието ви да бъдете независими и да действате както искате ще ви накара да изглеждате пред началството като непокорен човек. Може да има неприятни престрелки дори с най-близките и обичани хора, да не говорим за случайни минувачи, колеги.

Водолей – Вие сте в състояние да постигнете отлични резултати в професионалния си живот, но също и в най-големите си стремежи, докато намирате фини и ефективни нови стратегии. Ще се справите рационално с проблемите си.

Риби – Вашата нарастваща чувствителност има тенденция да ви прави много отбранителни. Чувствате нужда да намалите малко темпото, да послушате най-дълбоките си инстинкти и да си починете, без да се чувствате виновни за това.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите, уточнява tribune.bg.

Не трябва да им се оставя време за развитие. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава очистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Почистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук