Бургазлията Николай Трингов, който още от тийнейджърска възраст, се вживява на гангстер, е арестуван за сводничество, съобщава "Флагман".

21-годишният криминоген бе конвоиран с белезници в Районния съд на Бургас, за да му гледат мярката за неотклонение. Прокуратурата го иска за постоянно в ареста.

Той е закован от разследващите след признанията на приятелката му, която е карана от Николай да проституира за пари. Съвкупленията се извършвали в стая в дома на Трингов на ул.“Княз Борис“ 79 в ж.к. “Възраждане“. Фрапиращ е и фактът, че апартаментът на Николай се намира на първия етаж над детски център, където десетки майки водят малчуганите си за игра. 

 Първоначално 21-годишният криминоген твърдял, че много обичал красавицата, но впоследствие превърнал живота й в ад. 
По данни на държавното обвинение, той пуснал обяви в сайта alo.bg в частта за Бургас и раздел "Компаньонки". Публикувал и телефон, на който уговарял сеансите с клиентите.


Започнал да я предлагал, а тарифата й била по 100 лева на час, ако откажела да обслужи някой –  била зверски пребивана, инжектирал й някаква неопределена субстанция. Прокурор Мариана Калудова от РП-Бургас изтъкна още, че младата бургазлийка е била в уязвимо положение. Шест месеца двамата с Николай живели заедно,  тя останала без работа, а издържала невръстното си дете и майка си и така Николай успял да я принуди да проституира. 


Трингов е осъждан за нанасяне на средна телесна повреда, закана за убийство, регистриран е за редица други престъпления, в един и същи ден е извършил цели пет престъпления. Това е едно от момчетата, които всяват ужас в ж.к. “Възраждане“ и са непредсказуеми с поведението си. Край него винаги се събират групи младежи, които се държат видимо агресивно и неадекватно, качват се и карат коли с висока скорост и вършат зулуми в квартала. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!