Пиян мъж търсил жена си при нейната майка в блок в Бобов дол, но влязъл в съседния апартамент. Драмата се разиграла около 1 часа след полунощ. 40-годишният Георги Николов-Гълъбето се напил от яд, че съпругата му непрекъснато взимала бързи кредити. Притиснат от кредиторите, той изплащал хиляди левове, голяма част от които лихви.

След пореден семеен скандал съпругата му отишла при майка си, която живее в града в блок 23 на ул. „7 октомври”. Ядосан, че жена му си е тръгнала от семейното огнище, Георги Николов-Гълъбето взел нож и брадва и отишъл да търси съпругата си в апартамента на майка й, пише struma.bg.

Междувременно съпругата му се обадила на полицията в Бобов дол и предупредила за грозящата я заплаха. Полицаите се позиционирали пред блока и зачакали да се появи Гълъбето. 

Когато най-накрая дошъл пред блока, той изненадващо се прекачил по терасите до втория етаж, където живее майката на съпругата му, но вместо на апартамента на тъщата разяреният мъж счупил стъкло на вратата към терасата на съседния апартамент, който е собственост на търговеца от Дупница Николай, и нахлул вътре.

Полицаите станали свидетели как той счупил стъклото на съседния апартамент, който търговецът използвал за склад на стока за магазина си. Тогава униформените нахлули вътре и му щракнали белезниците.

Гълъбето е задържан за 24 часа в РУП – Бобов дол. Повдигнато му е обвинение за нарушаване на обществения ред и влизане с взлом в чужда собственост.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!