Прокурори в Пенсилвания обявиха, че планират смъртно наказание за жената, обвинена в убийството на двете си деца и сексуално издевателство над кучето си. 

37-годишната Лиз Снайдър е обесила 8-годишния си син Конър и 4-годишната си дъщеричка Бринли. Освен това тя е обвинена в жестоко отношение към животните и полов акт с куче.На 23 септември около 16. 30 часа Лиз звъни на 911 и разказва, че е намерила телцата на децата си в приземието на дома им в окръг Беркс.

По време на разпита тя разказва, че синът й Конър се върнал от училище и казал, че иска да построи крепост със сестра си в приземието. Той взел от масата новата каишка за кучето, която майка му купила сутринта и отишъл със сестра си да играе. Майката излязла да разходи кучето и да изпуши цигара на улицата.

Когато се върнала, намерила децата си обесени. 

Лиз твърдяла, че децата в училище често се подигравали на Конър заради наднорменото му тегло и той бил в депресия, споделял, че не му се живее. Пред полицаите Лиз предположила, че момченцето е обесило сестра си, защото не искало да умре само. 

17-годишният син на Лиз Оъен, който бил на работа по време на инцидента, опровергал майка си. Той казал на следователите, че брат му и сестричката никога не слизали в приземието, обикновено си играли в гостната.

По време на обиска полицаите открили на телефона на Лиз снимки и видео, на които тя прави орален и анален секс с кучето си. Видеото и снимките тя изпратила на свой виртуален любовник, с когото планирала да се срещне на 24 септември. 

В хода на разследването било установено, че Лиз търсила информация в интернет за това как може да убие децата си. Тя вкарвала в търсачкана думата "обесване" и изучавала сайт, в който пишело как може да се обеси човек. 

Освен това се интересувала как някой може да бъде убит с газ, а също и как може да бъде извършено убийство и да се измъкнеш от наказание. 

Разследващите установили, че никой не тормозел момченцето, освен това той имал физически недъг, който не би му позволил да завърше примка с кучешкия повод и да обеси сестричката си.

В кореспонденция с приятелка Лиз нееднократно признавала, че се е уморила да бъде майка на три деца. Баща им починал през 2015 година.

Случаят с отвратителното убийство на децата потресе Америка и всички настояват майката да получи най-тежкото, смъртно наказание. 

Превод БЛИЦ