ОД на МВР-Бургас потвърди информацията за грозния екшън, разиграл се в четиризвезден хотел на Слънчев бряг, предизвикан от пиян и вероятно дрогиран млад англичанин

Току-що в хотела е бил върнат с линейка стабилизираният възрастен инвалид, който бе нападнат от 27-годишния Дани Джеймс Кнот от Англия в коридора на 5-ия етаж днес малко след полунощ, предаде Флагман.бг.

68-годишният шотландски турист е бил отведен снощи с линейка, направени са му изследвания на скенер, за да се установи какви счупвания има по главата и ръцете. Прегледан е и от съдебен лекар. След като е било стабилизирано състоянието му, гостът на хотела е върнат и ще бъде обгрижван до края на престоя си у нас. 

Междувременно се разбра, че в опита си да се предпази, докато е бил душен от 27-годишния агресивен младеж, възрастният мъж е успял да го ухапе по едната му ръка. 

Образувано е досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Несебър. Побойникът все още е в ареста, ще му бъде повдигнато обвинение, казаха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

Оказа се, че англичанинът и шотландецът изобщо не са се познавали и безпомощният човек по никакъв начин не го е предизвиквал. Той просто слизал от асансьора и вървял към своята стая. В този момент Дани Джеймс беснеел из коридора, а майка му била безсилна да го укроти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!