Мъж от нюйоркския квартал „Куинс“ е обвинен за натрупването на огромна колекция от детска порнография с изображения на бебета и деца под 10 години, а също и за това, че се е снимал как прави секс с куче. В сряда се проведе изслушване по скандалния случай, съобщава „Дейли Мейл“.
 
30-годишният Вишал Лалбехари влязъл в наказателния съд в „Куинс“ добре облечен – в костюм и вратовръзка, придружен от двамата си родители.
 


Той е арестуван през април 2018 година след като полицаи го разследвали под прикритие в продължение на месец. През януари тази година той се сдоби с чудовищната цифра от 17 725 криминални обвинения, свързани със сексуално насилие над деца, притежание на детска поргнография и записване на десетки видеоклипове с нечовешко отношение към куче.
 


„Ответникът се предполага, че е свалил хиляди снимки и видеоклипове на деца, включително и на 6-месечна възраст, които са били насилвани от мъже и жени. В допълнение към онлайн изображенията, ответникът се е записвал в сексуални отношения с животно“, се казва от офиса на прокуратурата.
 
Адвокатът на Лалбехари коментира, че обмисля да предложи на обвинението вариант за сделка преди делото да започне да се гледа по същество.
 


Според обвинението, полицай провел о нлайн разследване през 2018 година и установил, че от IP адреса на Лалбехари са свалени 1150 снимки със сексуално насилвани деца. Някои от тях били озаглавени „Из*укани бебета, „Джудая 04“, „2006 Тара на 7 години“ и т.н.
 
На някои от изображенията имало истински сексуален контакт с бебета. За месец на компютъра на Лалбехари са намерени над 10 000 снимки и видеа от този вид.
 


Мъжът се оправдал с това, че изображенията се оказали в компютъра му докато си свалял „нормално порно“ и че ги е видял „погрешка“.
 
В колекцията имало и 16 клипа на Лалбехари как прави секс с куче.
 
Той е застрашен да прекара 7 години в затвора.

Превод и редакция: БЛИЦ