Кървав екшън се е разиграл преди дни в Лом, съобщи BulNews. Трима криминално проявени братя са се били ожесточено с младеж от града на метри от сградата на полицията.

Зрелищното меле се е разиграло на 4 октомври около 16 часа. Всичко започнало в заведение „Дунавски вълни“, където младежът Т.В. седнал да се нахрани със свой приятел. Двамата седнали в градината на заведението, когато покрай тях по главната улица минали тримата братя - И.Й., М.Й. и Б.Й.

Те забелязали младежа и решили да му държат сметка защо няколко дни преди това е набил единия от тях – И.Й. Влезли в заведението и вдигнали скандал, който бързо прераснал в сбиване. В мелето четиримата изпочупили част от инвентара на заведението, като взаимно си нанесли порезни рани и наранявания със стъкла от счупени бутилки.

След като забелязали минаващ по улицата полицейски автомобил, тримата братя избягали от заведението, а Т.В. ги последвал. Настигнал един от тях на кръстовище в близост до сградата на полицията в крайдунавския град, където сбиването продължило с пълна сила.

Заради виковете от сградата на полицията излязъл униформен, който ги разтървал и повикал колеги на помощ, за да приберат в карцера хулиганите.

Малко след това четиримата били изправени на подсъдимата скамейка в районния съд в Лом, където на Т.В. бе наложена глоба от 100 лева за хулигански действия, а тримата братя заради криминалното си минало са задържани в поделенията на МВР за срок от 10 денонощия.   

Решението може да се обжалва пред окръжния съд в Монтана.