Съдът в руския град Митищи осъди членовете на сектата Каула Дхарма. Лидерът на сектата Митрадевананд Парамахамса получи 16 години затвор. Освен това той е осъден да плати 2 милиона рубли обезщетение за неимуществени вреди, пишат световни медии.

Неговата последователка Татяна Северцева получи 15 години затвор в наказателна колония. Тя също ще плати обезщетение от 2 милиона рубли. Членът на сектата Дмитрий Цатурян получи 6 години затвор и 1,5 милиона рубли като глоба.

Отвратителни подробности за арестувания изверг в Бургас, сексуалните му гаври са брутални (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Припомняме, че в края на 2012 г. Парамахамса (гражданин на Русия с истинско име Сергей Кириенко) създаде тоталитарна секта, в която беше почитан като божество. Последователите му се подчиняваха неявно. Сектантите приеха като божествен подарък побоища, тормози и сексуално насилие.

В сектата влизаха предимно жени. Някои вкараха и децата си в нея. В мрежата движението беше позиционирано като агенция за модели.

Според разследващите престъпниците насилствено държали най-малко три деца в мазе в района на Москва, които били системно пребивани и извършили насилствени сексуални действия с тях.

Зловещият руски сектант Митрадевананда се издържал с домашно порно у нас, маскирал доходите си с бизнес за... (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

През юли 2016 г. бе съобщено, че членовете на Каул Дхарма отвлекли дете от апартамент в Москва, където то живеело с баба си и дядо си. По-късно момчето е намерено в Беларус и върнато при близките му. Майка му бе обвинена задочно в сексуално насилие, тя бе пусната в международния издирван списък.

Повечето сектанти избягаха в чужбина. През 2017 г. България предаде Парамахамса на Руската федерация.

Превод: БЛИЦ