Полицията има заподозрян за съпричастност към кървавия разстрел тази нощ в петричкото село Коларово. Убит с един изстрел с гърба бе 47-годишният Георги Рачков-Рачката. Версията, която се наложи, е любовен триъгълник и убийство от ревност.
Според запознати, мъжът имал отношения с разведена жена от селото. Нейният бивш съпруг обаче не приемал развода и системно създавал проблеми на семейството й, съобщава struma.com.

Преди време в гробищния парк на село Коларово бяха пребити мъж и жена. Оказа се, че битите са Рачков и приятелката му, която е била омъжена за мъж от село Самуилово, криминално проявен, фен на оръжията и стар познайник на ченгетата. Бившият съпруг е с прякор Матоко. Фамилията му е известна в района, брат му е в затвора за контрабанда с цигари.

Полицията търси Матоко за разпит и установяване на неговата съпричастност към тежкото престъпление. Разпитват се още неколцина познайници на ченгетата от района. Не се изключва вероятността килърът вече да е напуснал пределите на страната, предвид близостта на селото до ГКПП Кулата. Разследването продължава. А иначе днес в селото всички коментираха случилото се.

Тази сутрин черната новина се разпространи за броени минути. Съпругата на Рачков, в чиито нозе той издъхнал, е в шок. Хората коментират, че тя е кротка и мила жена, двамата са женени от години. Версията любовен триъгълник обаче никой от селото не коментира. Все още около къщата на разстрела няма движение. Един полицаи охранява дома.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ