31-годишната Валентина от Варна, която бе намерена убита в септична яма в имот на ул. 16-та в квартала на богатите "Евксиноград", е била наркозависима.

Заедно с 39-годишния си приятел Иво, който също бил наркозависим, празнували Нова година в едноетажната му вила, в която той живеел с баща си.

Шокиращи разкрития за убийството във Варна, младата жена пренебрегнала...

След празниците обаче младата жена изчезнала. Валентина има две кучета, които също липсват и все още ги издирват, съобщава "Телеграф". Майката на вече убитата по това време младата жена я обявила за издирване на 7 януари.

Работната версия на криминалистите още в началото е престъпление, в което главният заподозрян е нейният приятел. Валентина е издирвана в целия град, след това в района, във вилата, както и в двора й, но никъде не са открити следи от изчезналата.

В петък криминалистите решили да разкопаят целия двора на вилата в Евксиноград.

Първа версия за жестокото убийство на млада жена във Варна ВИДЕО

Така попаднали на стара септична яма, в която открили трупа на Валентина. Ямата е стара и не е използвана от много години.

След като заровил трупа на младата жена, убиецът старателно покрил дупката с трева и забил клони, които да имитират храсти. След ареста му Иво направил пълни самопризнания.

Не са известни обаче мотивите за убийството, както и механизма на самото престъпление. От полицията и прокуратурата засега не коментират тези подробности.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук