Във връзка с извършено тежко криминално престъпление Областна дирекция на МВР – Бургас издирва : 30 годишния Олег Валентинов Парушев от с. Зидарово, общ. Созопол.
Същият се укрива от 24.10.т.г. / петък/, когато са задържани членовете на престъпната му група, извършила взломната кражба от 1 кг злато от заложна къща в м.с. «Черно море».  МВР призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на лицето, да съобщят своевременно на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР! Анонимността им ще бъде гарантирана!
Издирването на 34 -годишния Страхил Иванов Господинов от Бургас, за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотични вещества и други престъпления, все още продължава. МВР призовава гражданите при забелязване на лицето или при наличие на някакви данни относно местонахождението му, своевременно да съобщят в МВР или на тел. 166! Страхил Господинов е част от групата на Стойчо Калоянов, задържан в средата на м. юли в частна квартира в с. Равда. /БЛИЦ