Въоръжен нападател, който открил огън по време на парти в ранните часове на понеделник в Тексас, почина, след като присъстващите го ударили с тухли, съобщиха властите. При стрелбата е загинал още един от присъстващите, пише bg-voice.com. 

Нападението е започнало около 1 часа сутринта в задния двор на дом във Форт Уърт, когато присъстващ се ядосал и си тръгнал, се казва в изявление на полицейското управление.

Лицето, идентифицирано от говорител на полицията във Форт Уърт само като мъж, се връща с второ лице и влиза в спор с други присъстващи на партито. Мъжът е открил огън, ударил е един човек и е причинил нараняване, което не е животозастрашаващо, се казва в изявлението.

Когато хората от партито започнали да го преследват, той открил огън и те хвърлили тухли за озеленяване, се казва в изявлението.
Двама души са били улучени при стрелбата, единият от които смъртоносно, съобщиха от полицията. Вторият човек е откаран в болница с огнестрелна рана, която не е животозастрашаваща.

Нападателят е бил ударен няколко пъти с поне една тухла и обявен за мъртъв на мястото на инцидента, съобщиха властите. От отдела заявиха, че самоличността на стрелеца ще бъде разкрита от кабинета на медицинския експерт.