Не съм се усъмнил и за миг, че може да има нещо подобно. Това призна в ефира на Нова тв Богомил Павлов, съпруг на простреляната в метрото 56-г. Стойна Павлова.

Той призна, че я е видял минути преди инцидента.

"Обядвахме, взехме куфарчето й, качих я на колата и я стоварих там. Планът беше да ми звънне от Виена, когато пристигне. От години се грижи за възрастни хора там", споделя съпругът.

Мъжът на простреляната в метрото проговори и разкри шокиращи неща за извършителя

"Когато се чух със сестра ми, започнах да навързвам нещата заради съвпадения, истории и т.н. За мен е непонятно", добавя Богомил.

"Според дъщеря ми той няколко пъти е предлагал на жена ми да се съберат, а тя го е отблъсквала. Никога не е имало нещо да се осъмня. За жената е простено, ако е имало нещо. Не мога да я обвинявам, нито да не я обвинявам", призна съпругът на Стойна. 

Съпругата на стрелеца от метрото с първи думи! Призна дали той е...

Той обясни, че дъщеря им е на 32 години и са дали 15 бона за ремонт. "Точно когато трябваше всичко да е точно, гърнето се счупи", споделя мъжът.

"Дъщеря ми отиде да я види - един път е простреляна в главата над веждата, един път в дроба, и един път в далака", уточни той.

Жената на самоубилия се Максим Петров пък е в тежко здравословно състояние след стрелбата. Засега се смята, че и той е работил във Виена като болногледач и я е харесал. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!