Брокерка на недвижими имоти е возила Викторио Ангелов и бебето му, преди да хванат таксито към лобното място на едногодишната Никол в Горни Богров. Това разкриха разследващи, цитирани от в. Телеграф.

Минути преди да гръмне малката Никол край Горни Богров Викторио видял светлина и чул... 

26-годишният изверг махал на стоп, докато държал малката Никол с едната си ръка. Видяла го жена, която се съжалила над него заради бебенцето и спряла. Пред нея той се държал спокойно, но разказал за драмите с Дарина Министерска, която преди това е убил. Не е показал пистолета на брокерката и не я е заплашвал, жената не е разбрала, че се готви да убие бебето, споделиха криминалисти. Брокерката толкова се съжалила над изверга, че дори му предложила тя да го закара до столичния квартал „Хаджи Димитър“, след като й приключи заплануван оглед за имот. Викторио обаче отказал.

Само в БЛИЦ! Показаха една от най-големите любови и страсти на брутално убитата Дарина (СНИМКИ) 

Жената вече е разпитана и показанията й ще бъдат включени към делото за двойния убоец.

Основен коз на обвинението ще бъде и писмото на гарда, в което той признава, че ще бяга в Турция и ще „останат завинаги баща и дъщеря“ заедно, намеквайки, че се готви за най-лошото. Стана ясно вчера, че писмото вече е изследвано от графолози и почеркът е 100% на убиеца. На практика може да се окаже, че разстрелите на 23-годишната Дарина и едногодишната Никол са били предварително замислени, но това е въпрос на още разпити, споделиха ченгетата.

Приятели на разстреляната с два куршума млада майка споделиха, че погребенията на нея и бебенцето ще бъдат тази неделя в столичния квартал „Връбница“ 2. Както БЛИЦ вече писа двете ще бъдат с бели рокли, заради една много тъжна причина.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!