Ново зловещо наказание за наркодилърите шанаджии действа от седмица насам в София - на заловен с "неправилен" материал се вади едното око.
Бруталната санкция замества рязането на уши, с което се прочу в последните две години кървавата Банда на чуковете, подчинена на висаджиите.
Според източници на в. "Уикенд" от подземния свят вече има два регистрирани случая на обезобразени дилъри. Единият е работил за "Фирмата", но се е снабдявал и с по-качествен кокаин от конкурентна групировка. Наскоро дилърът преминал на работа към структурите на Димитър Вучев-Демби и наказанието му било избождане на дясното око.
Нарковойната в София ще приключи най-рано през септември, пророкуват криминалистите. Според тях висаджиите са успели да си запазят центъра от набезите на хората на Демби, но са загубили един от влиятелните си босове.
Циганският наркобарон Сако, който навремето бе изключително близък до Мето Илиянски, вече работи в тандем с Димитър Вучев и е обявил независимост в столичните квартали "Младост" и "Дружба".
В "Люлин" пък вече командват оцелели членове от групировката на Йордан Тонов-Данчо Пръча, които са командировани от провинцията. /БЛИЦ