Насилието над момичето в подлез в пловдивския квартал "Тракия" е било брутално. Това става ясно от видео на побоя, което е публикувано като стори в инстаграм от профила на ученичка, съобщава "Марица".

На клипа се чува как удряното момиче пита "Какъв е проблемът". Отговарят ѝ "Сега ще видиш!", след което започват да я удрят и да влачат за дрехите и косата. Потърпевшата крещи "Моля ви, спрете, моля ви", но бруталното насилие продължава.Както БЛИЦ съобщи, преди дни стана ясно, че момиче от Пловдив е било брутално пребито на две различни места в града. Първият път е бил в двора на училище, като нападателката е момиче. 

Предполага се, че побоят в подлеза е извършен от момче. За насилието е подадена жалба в Районната прокуратура в Пловдив. След като се е запознал с фактите наблюдаващият прокурор е разпоредил извършването на проверка по случая за престъпление за  причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди.

Дадени са били указания за снемане на обяснения от пострадалата и от очевидци, изискани са медицински документи и други. Проверката се извършва от служители на полицията, като към момента не е приключила.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук