Полицията в мексиканската столица Мексико Сити откри останките на 17 души под къщата на пенсиониран месар, заподозрян в поредица от убийства, съобщи ABC News.

Разкопките под дома на маниака се извършват от 17 май. Разследващите не изключват, че ще бъдат намерени и нови жертви. Лични карти и други вещи на хора, изчезнали преди много години, са намерени в къщата, зарината с боклук.

Броят на костните фрагменти, общо 3787, намерени под бетонния под, предполага, че труповете може да са били нарязани на малки парченца, пише "Монитор". 

Властите не съобщиха подробностите за 72-годишния заподозрян на име Андрес. Той беше заловен след убийството на последната жертва, 34-годишната съпруга на полицейски инспектор. Мъжът е трябвало да придружава жената по време на пазаруване по магазините в деня на нейното изчезване, така че той веднага е бил заподозрян, когато тя не се е прибрала у дома.

Полицията проследила записите от камерите и установила, че жената е влязла в къщата на бившия месар, но повече не излязла от там. След това в къщата било открито нарязаното й тяло. Разследващите са открили дамско облекло, документи, аудио и видео записи, както и 91 снимки, които ще помогнат за идентифицирането на жертвите.

В момента експертите изследват фрагментите на костите, за да определят точния брой на убитите и да установят дали е възможно да се извърши ДНК експертиза.