Бургаски педофил ловува във фейсбук. Профилът му е „Гн.Саунд Брат”, а извратените му сексуални задевки са документирани от полицията и на първа инстанция той е осъден, съобщава "Флагман".
Бургазлията е получил двугодишна условна присъда, а профилът му, както показа проверка все още е активен и се е сприятелил само с непълнолетни момиченца, някои от тях на видима възраст 10-12 години.

Гнусният случай стана известен едва, когато излезе решението на Районния съд в Бургас,  с което бургазлията е осъден. Името му по делото е засекретено само с инициали И.А.Щ. За него става ясно само, че е неженен, неработещ със средно образование.

Документирани са пет случая, в които е изпращал перверзни клипове на малки момиченца – на възраст 12-14 години. Перверзните забежки на бургазлията с децата са подробно описани като доказателства по делото и показват, че става въпрос за болен и извратен мозък.

Добрата новина е, че не е извършвал сексуален акт с нито едно от момичетата. Освен двугодишната присъда, той е осъден да плати и 5 хил.лева глоба.