Крупен наркодилър, известен в цялата страна, лежал в затвора за трафик на наркотици, бе задържан при акция на криминалистите на полицейското управление в Петрич. Заедно с него в полицейската клетка са още четирима, сред които и съпругата му, съобщава struma.com.

Рано сутринта вчера полицейски екипи щурмували къща в петричкото село Чучулигово, собственост на В. Мурлев, излязъл преди 4 месеца от затвора, където излежавал 7-годишна присъда за наркотици.

В къщата му полицаите открили и обявения за издирване, заради поредица от кражби, Аспарух Трайков-Асико. В началото на февруари Асико бе пуснат за общодържавно издирване и до вчера, той се криеше от органите на реда.

При обиск в къщата са намерени ел. везна и хероин. Асико и Мурлев са задържани незабавно, след което полицаите заградили адреса в Петрич, на който живее Богдан Пашов. Той е крупен дилър на хероин, лежал в затвора, след като бе арестуван в Хасково.

Има адресна регистрация и в София. При обиск в апартамента на Пашов полицаите открили още хероин и везна.

Заедно с Пашов е задържана и съпругата му Силвия. Действията на полицията по случая продължават. И в момента в ж. к Самуил в Петрич има полицаи, които претърсват и други адреси с клиенти на дилъра Пашов.

БЛИЦ припомня, че в момента тече специализирана полицейска акция в три български града.

 Вчера пък обвинител номер едно на България се зарече, че спецоперации ще има всеки ден из различни части на страната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!