Късно снощи цяла България бе потресена от зверското убийство на 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря. Малко след това местни жители споделиха с БЛИЦ шокиращи версии за случилото се

Според тях детето е станало жертва на затворник, който обикалял във вилната зона край селото.

Малко след това станаха ясни кошмарни подробности за смъртта на 7-годишното момиченце, а междувременно се появи и снимка на 21-годишния Мартин Стоянов Трифонов, който е предполагаемият убиец.

Рано тази сутрин се появиха смразяващи новини и снимки за изнасилването и убийството на 7-годишното момиченце в сливенското село Сотиря.

Оказа се, че през юли миналата година Мартин е станал "телевизионна звезда". Мъжът застанал пред камерите на Нова телевизия, тъй като бил нападнат от кучета в селото.

"Отивах към магазина. Към мен се засилиха 7-8 кучета. Почнах да бягам, за да не ме нахапят. Обаче ме стигнаха и заградиха. Отървях се по някакъв начин, удрях ги", казва тогава Мартин пред камерите.

Освен това показва и нараняванията, с които се е отървал.

Но какво още е споделил преди година предполагаемият убиец на 7-годишното момиченце от сливенското село сотиря може да видите в репортажа на Нова телевизия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!