Укриващият се в лукс и охолство в Дубай Васил Божков пробва да пробута поредната си пиеса, като публикува във Фейсбук нов чат, за който твърди, че е воден от него чрез телефона с премиера Бойко Борисов, пише "Монитор".

Българският Ел Чапо, който ужили хазната със 700 млн. лв. направи и нескопосан опит да замаже гафа от предния път, когато Борисов даде да се разбере, че уж водената между двамата кореспонденция е абсолютно фалшива, тъй като съобщенията са на кирилица, каквато няма на неговия телефон.


В случая Божков е сменил кирилицата с латиница, което обаче не прави автентични съобщенията. Самият чат се отнася за поздравления от Божков по случай рождения ден на Борисов на тази дата преди 2 години.

В същото време в публикацията си олигархът прави отчаян опит да внуши, че е чист като сълза, надавай отново вой до небесата за 18-те обвинения от прокуратурата срещу него, като се оплаква, че те са базирани на показанията на едва един човек, а в същото време не били взети под внимание тези на десетки други свидетели. Както и че на разпит не били привикани ББ, Менда и VG.