Шокищо видео от страховития обир в заложната къща в Бургас започна да циркулира в интернет пространството. На кадрите се вижда как похитителите налагат служителката, преди да задигнат 300 грама злато. 

Видеото показва бруталния подход на крадците. Те крият частично лицата си със шапки и очила, влизат в обекта и започват да оглеждат внимателно най-цените вещи, пише flagman.bg.

Привикват служителката на заложната къща при себе си, уж да купуват златен синджир. Единият от обирджиите минава зад гърба й, хваща я за гушата, започва да я души, запушва й устата, момичето през цялото време се бори, но се намесва и другият крадец. Двамата бандюги я събарят на земята и завързват ръцете и краката със свински опашки.

Докато единият я притиска и държи устата й затворена, другият тараши наред витрините. Задига злато за над 20 хил.лева.

Кражбата вероятно е щяла да продължи още, но в заложната къща влиза клиент – жена, която силно шокира крадците. Дамата става неволен очевидец на бруталния обир. Като в екшън филм я заплашват да мълчи, карат я да седне на земята и се опитват да излязат, но вратата блокира и те се паникьосват. Освобождават момичето и я карат да отключи, след което изчезват.

Кадрите са изключително високо качество и разкриват детайли от лицата им, гласовете се чуват отлично, дори се забелязват видими белези. Ако ги познавате – сигнализирайте, за да се задържат бруталните крадци.