Тръгна делото за груповото изнасилване на британка от 11 граждани на Израел в кипърски курорт, което шокира света. Жената беше обвинена, че си е измислила историята, но доказателства, представени в съда, разкриват скандални подробности около престъплението.
 

Текстови съобщения разкриват, че групата мъже планирали „оргия“ с британската тийнейджърка. В SMS-ите, които си разменили 11-те мъже, те се уговаряли за това как ще правят секс с 19-годишната девойка.

Скандален обрат с британката, обвинила 12 израелци в групово изнасилване
 


В едно от съобщенията се казва: „Тя ще бъде из*укана тази вечер“.
 
Един от извършителите казал пред полицията, че мъжете си говорели за това как ще правят секс с нея „по лош и агресивен начин“ преди самата случка.
 
Детайлите станаха ясни в първия ден от процеса срещу британката, която е обвинена, че си е измислила груповото изнасилване.
 
Тя заяви, че е съгласила да спи с един от мъжете след парти край басейн в Агия Напа, но след това приятелите му нахлули в стаята и я изнасилили. 11-те мъже са арестувани.
 
В полицейски разпит по-късно жената казва, че не е била изнасилена. Затова сега тя е подсъдима за клевета.
 


По време на съдебното заседание девойката получила паник атака, дишала тежко и започнала да плаче.

Шок в Кипър: 12 тийнейджъри от Израел изнасилиха групово туристка
 
В показания на свидетели се казва: „Те (мъжете) искаха да останат в нашия апартамент, защото англичанката щеше да идва там и те искаха да я из*укат, всичките. Говореха за това и се смееха, казвайки, че ще си направят оргия с нея“.
 
Делото е насрочено за друга дата, защото адвокатите на извършителите поискали време да се запознаят с новите данни.
 
Превод и редакция: БЛИЦ