В кръчмарски екшън с юмруци, разбити зъби и разбит нос се замеси миналата вечер в заведение в Симитли бившият директор на рудник „Ораново“ и настоящ бизнесмен Валентин Пилевски, пише struma.bg.

Всичко започнало от разменени реплики в приятелска компания, събрала се да чества рожден ден. Празнуващите мъже захванали спор, който бързо ескалирал. 

Една от репликите сериозно подразнила Пилевски, той не издържал и налетял с юмруци на 47-годишния Венцислав Петров, който според местни жители преди време бил приятел на племенница на бившия минен директор. 
 


                                       Валентин Пилевски

В резултат Петров е с изкъртени зъби, фрактури по лицето и обилно кървене от носа, посред нощ е бил приет за оказване на първа помощ във филиала на Спешен център в Симитли, а впоследствие е транспортиран в благоевградската болница.

„Травмите на пациента са сериозни, има счупен нос, засегнат синус и оток на лявото око, остава под активно наблюдение“, каза началникът на УНГ д-р Раиса Гнутова. Пребитият ще се нуждае от специализирано лицево-челюстно лечение, обясниха още от болницата.

Служители от Второ РУП – Благоевград работят по случая, снети са обяснения от Валентин Пилевски.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!