Евгения Калканджиева е пусната от ареста, след като в сряда Софийският градски съд отмени делото срещу нея за 25 юни. Причината - търсят се още свидетели по него. 


„Мис България 1995“  беше арестувана заради съседски скандал, започнал в ранните часове в сряда. Преди две седмици съпругът й също беше задържан за нанасяне на побой на друг съсед. Стефан Манов-Тачо беше пуснат на свобода срещу 5 000 лева гаранция. 

"Делото е отменено. Тя твърди, че има други свидетели, а няма такива. Освен съседът от първия етаж, които отказа да се покаже при скандала ни с нея. Но предложи да вземе детето ѝ. Това заяви в ефира на Нова телевизия Меги Захариева, съседка на Жени Калканджиева.

Нов тежък удар за Жени Калканджиева след ареста

Според съпругата на пребития от Тачо мъж 80% от живущите са се подписали те да напуснат кооперацията. "Не става въпрос за музиката, а за начина по които се слуша. Търпим ежедневно унижение.

Очакванията ми са г-н Стефан Манов да бъде наказан справедливо и да се покаже, че в нашата страна има закони и те трябва да бъдат спазени", категорична бе тя.

Горещи новини за арестуваната Жени Калканджиева!

"Аз очаквам същото по адрес на Жени Калканджиева. А не всеки ден да викаме линейки и полиция", добавя Меги Захариева.

„Майка ми не може да свали високото кръвно и не е добре все още. Калканджиева каза, че имала двама свидетели, такива няма. Не сме поставяли хартийки пред вратата й. Няма да паднем на такова ниво. Искаме да живеем спокойно. Всеки ден от техния апартамент се чуват скандали и силна музика. Понякога крещи за помощ на етажа", разказа Захариева.

„Грозната случка с побоя над мъжа ми се случи на Разпети петък. Събрахме подписка. 80% от живущите в блока се подписаха, защото искаме г-жа Калканджиева и семейството ѝ да се изнесат", каза Виолета Захариева. Тя показа кадри, на които се вижда, че от дома на Калканджиева денонощно се чува силна музика.

По информация от полицията снощи синът ѝ е бил изведен от ареста от близки на семейството и не е останал там цяла нощ, а Калканджиева вече се е прибрала в дома си.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!