52-годишен мъж от врачанското село Три кладенци е шофьорът, който смело летя с аудито си в лентата за насрещно движение на АМ "Хемус". Джигитът бе установен след бързи съвместни действия на служителите от ОДМВР- София и ОДМВР- Враца, предприети във връзка с излъчен клип, показващ управление на лек автомобил „Ауди 80“ в лентата за насрещно движение в района на 44-46 км на автомагистрала „Хемус“.

След извършена проверка е установено, че освен извършител на горното деяние, нарушителят има и неплатени глоби в размер на 130 лева, поради което му е издадена заповед за прилагане на принудителна административна мярка „отнемане на СУМПС“. Съставен му е акт за извършени нарушения по чл. 157, ал. 8 и чл. 58, т. 4 от Закона за движение по пътищата, съобщава botevgrad.com.

ОДМВР - София призовава гражданите, които станат свидетели на подобни нарушения, да подават своевременно сигнали с конкретна информация за мястото на нарушението и забелязани детайли, които биха помогнали за бързото идентифициране на превозното средство.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес той бе арестуван.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!