Кърваво нападение в тролей на градския транспорт в София паникьоса пътуващите в него. Читателка на БЛИЦ се свърза с медията ни, за да разкаже за извънредната ситуация.

"Двама започнаха да се карат на висок глас в тролея. Никой не очакваше, че в един момент нещата ще ескалират. Крещяха си и изведнъж започнаха да се боричкат. 

Изведнъж един от мъжете извади нож и намушка другия", казва читателката ни.

По думите й шофьорът на тролея номер 9, който се движил по улица "Георги С. Раковски", в района на катедралата "Свети Александър Невски", веднага спрял превозното средство.

"В този миг мъжът, който намушка другия, изскочи от тролея. Светкавично обаче полицаи го задържаха", казва читателката ни.

По думите й на мястото на кървавото нападение веднага се отзовали още униформени и медици, които прегледали намушкания мъж.

"Медиците го прегледаха, но казаха, че нараняванията не са сериозни и май няма да го карат в болница", допълни читателката ни.

Тепърва полицаите ще уточняват точните причини, довели до кървавото нападение.

Читателката на БЛИЦ уточни още, че заради спрелия тролей в района на улица "Георги С. Раковски" се е образувало сериозно задръстване.

Междувременно читател на БЛИЦ изпрати до редакционната поща на медията ни снимки от самия инцидент.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света