35-годишният бургазлия Мартин М., по прякор Фоската, е арестуваният с наркотици при акция в жк „Меден рудник” в Бургас. Мартин, който е с богато криминално досие, е сгащен до бл. 57 в най-големия бургаски комплекс. Заедно с него е закопчана и 21-годишната Виктория С. , която също е криминално проявена, съобщава "Флагман".

Интересното е, че само преди няколко месеца Фоската отново беше задържан с наркотици на същото място. В разгара на лятото Мартин е забелязан от полицейски патрул да изхвърля цигара с марихуана. Последвал обиск в дома му, където ченгетата откриха саксия с конопено растение, семена за още продукция, както и електронна везна за разпределяне на дозите. 

Около час преди полунощ пък жандармерия загради „Мерцедес” в бургаския кв. „Долно Езерово”. Ченгетата открили в немския автомобил няколко топчета марихуана и лист с още от леката дрога.

В колата пътували 19-годишният бургазлия Георги Т. и 7 години по-възрастният Стойко И., които не могли да дадат смилени обяснения на кого са намерените наркотици. Затова и двамата мъже се озовали в ареста. По случая е образувано бързо полицейско производство.