Задържаният за убийството на 63-годишния таксиметров шофьор от Разград е направил пълни самопризнания пред разследващите. 22-годишният Сали Пембеев, арестуван за убийството, е пристигнал пеша от село Каменар до Разград, където се качил в таксито на жертвата си.

В родното му село са ужасени от извършеното тежко престъпление.  Младият мъж е бил отседнал в къща за гости в Разград, близо до дома на своята жертва. От таксито той откраднал таблет, мобилен телефон и 20 лева. При ареста си опитал да избяга.

Отвратително! Това е направил злодеят, след като заклал Красимир и отмъкнал мизерните 20 лева 

„Получихме множество сигнали, като всеки един при отсяването ни водеше към него. Опитал се е да избяга при задържането, наложило се е да се употреби сила, за да бъде обезопасен”, обясни старши комисар Ивайло Йовчев – директор на ОДМВР – Разград.

„Доказателствата са красноречиви, сочи конкретни улики, както по отношение на себе си, така и вещи, които е отнел от жертвата. Става въпрос за грабеж”, каза Тихомир Тодоров – окръжен прокурор на Разград.

Първо зрелищно ВИДЕО от ареста на убиеца на таксиметровия шофьор Красимир в Разград 

Заподозреният за извършител е с чисто съдебно и криминално минало. Само дни преди убийството се е завърнал в България от чужбина.

Предстои арестът му да бъде удължен за срок до 72 часа. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!